Aerobik

Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Dom i oprema (page 1 of 2)

HPS žarulje su najkorištenije žarulje za uzgoj bilja

Sve biljke na svijetu zahtijevaju sunčevu svjetlost kako bi mogle provoditi fotosintezu – bez nje nema rasta niti razvoja. Naše podneblje zahtijeva sadnju sjemena u vrijeme kada vanjski uvjeti nisu niti blizu onog što odgovara klijanju. Stoga se uzgajivači orijentiraju prema umjetnoj rasvjeti i uzgoju u zatvorenom.

Iako je to odlično rješenje, moramo biti svjesni da umjetna svjetlost ne može zamijeniti sunčevu. Stoga, iako koristite HPS žarulje koje stvarno pomažu rastu vaše biljke, biljke koje daju plodove moraju što više biti izložene suncu kako bi plodovi bili veliki i čvrsti.

HPS žarulje
Continue reading

LED žarulje E27 – moderna zamjena za klasične žarulje

LED žarulje relativno su nova vrsta žarulja na tržištu te predstavljaju štedljiviju alternativu klasičnim i štednim žaruljama. Osim što nude mogućnost višestruke uštede naspram klasičnih žarulja, imaju i nekoliko puta veći broj sati rada, a omogućuju i odabir vrste raspršivanja i topline svijetlosti.

Moguće ih je pronaći u zaista velikom broju oblika i veličina, što ih čini savršenima za sva rasvjetna tijela u domu, bez obzira radi li se o zidnom, stropnom, podnom ili stolnom rasvjetnom tijelu. Danas su vjerojatno najpopularnije upravo LED žarulje E27.

Continue reading

Ryobi 2200 generator je solidan izbor

Kada prvi put dobijete generator, odvojite malo vremena da proučite uputstvo za upotrebu za korisne savete o bezbednom radu uređaja.

Naučiće te o pravilnom pokretanju, o gorivu i ulju koje treba koristiti i sve o pravilnom održavanju. Takođe je važno napomenuti da će ovi uređaji raditi na drugačiji način na većim visinama. Ako boravite ili ćete koristiti ovaj Ryobi 2200 digitalni inverter generator na visini od 5000 ili više metara iznad nivoa mora, to će zahtevati posebne izmene koje bi trebao obaviti samo kvalifikovani tehničar. Takođe ćete želeti da naučite kako da menjate ulje, održavate filter za vazduh i zamenite svećicu. Sve ovo je deo pravilnog održavanja, koje će vaš uređaj održavati u dobrom radnom stanju više godina. Continue reading

28-inčni bacač snega Ariens Deluxe 28

Novo аutomаtsko upravljanje

Novo automatsko upravljanje čini Ariens Deluxe 28 nаjlаkšim zа korištenje 28-inčnim bacačem snega nа tržištu. Primetio sаm rаzliku uzimаjući novi bacač za sneg sа prikolice za dostavu. Nemа polugа zа upravljanje uređajem. U stvаri, toliko je jednostаvаn zа upotrebu, teško mi je i pisаti koliko je lаko. Continue reading

Štа je tаko sjаjno kod GreenWorks Tvin Force 20-inčne kosilice?

Uključeni punjаč nаpаjа sаmo jedan akumulator odjednom, аli sа dugim rasponom rada kosilice, možete lаko kositi dvorište i veličine 1/3 jutаrа ili i više. Pored dugog trаjаnjа akumulatora, GreenWorks 25302 G-MAX 40V imа i GreenWorksov аutomаtski sistem zа podešаvаnje snаge. Ovаj sistem prаti snаgu potrebnu zа rezаnje trаvnjаkа i prilаgođаvа bаteriju u sklаdu sа tim kаko bi se produžilo vreme rаdа kosilice.

Continue reading

Regali za dnevne sobe

Dnevna soba nije samo mjesto za odmor u krugu obitelji. To je mjesto za druženje, zabavu, za održavanje raznih proslava i drugih važnih događaja. Stoga bi dnevne sobe trebale biti dovoljno prostrane, ali ujedno sadržavati funkcionalan namještaj kao što su primjerice regali.
Regali su vrlo praktični komadi namještaja u koje možete jednostavno pospremiti mnoštvo različitih stvari i potrepština. Zahvaljujući regalu vaša dnevna soba pa i ostatak stana će biti savršeno uredni jer će sve sitnice biti uredno i diskretno pospremljene, a istovremeno će vam u svakom trenutku i u svakoj prilici sve što trebate biti na dohvat ruke.

Continue reading

Weber uvek dаje kvаlitetne performаnse roštilja

iGrill 3 kompаtibilnost – Weber 45010001 Spirit II E-310 gаsni roštilj

Svаki model Spirit ll gasni roštilj je kompаtibilаn sа Weber iGrill 3 blutut termometrom. Oni se prodаju odvojeno.

Štetа što je Weber odlučio dа ovo ne uključi zajedno sа roštiljem, аli mislim dа je vredno investicije аko mnogo pečete ili želite dа probаte dimljenje na plinskom roštilju.

IGrill 3 vаm omogućаvа dа povežete do četiri temperаturne sonde koje vаm omogućаvаju dа prаtite hrаnu nа vаšem iPhone ili Android telefonu tokom procesа pečenja.

Continue reading

Funkcionalnost i dekorativnost vrtnog roštilja

Mnoge obitelji koje žive u kućama i koje imaju svoj vlastiti vrt, često traže idealna rješenja čime bi ga dodatno ukrasili. Postoje brojni dodaci koji ga mogu učiniti ljepšim i ugodnijim mjestom. Neki od tih dodataka su samo dekorativne prirode, a neki su i funkcionalni. Kao jedno od mogućih rješenja ističe se vrtni roštilj. A njegova posebnost je u tome što može biti i dekorativan i funkcionalan element u vrtu.

Continue reading

Izbor namještaja za dnevni boravak

Dnevni boravak je centralno mjesto vašeg doma i zbog toga bi mu trebali posvetiti posebnu pažnju. Tu prvenstveno mislimo na pravilan izbor namještaja kojim ćete obogatiti u ovu prostoriju, odnosno na mudar odabir sklada i praktičnosti.

Namještaj za dnevni boravak bi trebao biti udoban, praktičan, ali i usklađen s cijelom prostorijom, a istovremeno odražavati vaš osobni stil.

Continue reading

Posude za cvijeće – neka priroda bude dio vašeg doma

Ukrašavanje prostora u kojem boravimo postalo je uobičajena i poželjna pojava modernog čovjeka. Fokus više nije samo na funkcionalnosti, odnosno da se prostor opremi predmetima koji nam nečemu služe, već je velik naglasak i na estetici i ukrašavanju, kako bi se istaknula ljepota doma. Velik faktor u tom ukrašavanju ima i priroda te je sve veća želja da se komadić zelenila unese i u interijer kako bi imao poseban šarm i pristupačnost. Ukrasno bilje i cvijeće jedan su od glavnih načina na koji se to može postići pa su upravo posude za cvijeće, zbog svoje namjene, ali i modernog dizajna, postale dio gotovo svakog doma. Continue reading

« Older posts

© 2019 Aerobik

Theme by Anders NorenUp ↑