Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Igračke i djeca

Terme za djecu su odmor za cijelu obitelj

Jedan od najpopularnijih načina odmora tijekom zimskih mjeseci svakako je odlazak u terme, no kako treba zadovoljiti i zahtjeve djece odlazak u terme za djecu odličan je izbor za cijelu obitelj. Osim što će u njima uživati cijela obitelj i djeca će upisivanjem tečaja plivanja, crtanjem i igranjem društvenih igara razvijati svoje motoričke i kognitivne sposobnosti i vještine.

Uz sve to, djece će se ujedno i socijalizirati pa će njima odlazak u terme za djecu zauvijek ostati u pamćenju.

Continue reading

Nikako ne zaboravite kupiti i dječju kacigu

Kupujete li svom djetetu bicikl ili neko drugo vozilo, nikako nemojte zaboraviti kupiti i dječju kacigu. Ponekad roditelji razmišljaju na način da su već dali puno novca za vozilo pa će dječju kacigu kupiti kasnije. Pa onda prođe dosta vremena i zaborave to učiniti. A dijete dotad riskira ozbiljne ozljede u slučaju pada i udarca u glavu.
Continue reading

Kako svoje dijete pripremiti na život? Sa Tidlo igračkama!

Onaj dan, kad vam se rodilo dijete, vjerojatno nećete nikad zaboraviti – najprije trčanje u bolnicu, nakon toga prve slike, a onda na kakvo piče sa prijateljima – proslava mora biti. Ali ipak, to su samo prvi trenutci, prvi dan ili dva, nakon toga sve skupa postaje dosta ozbiljno! Vaše dijete iz dana u dan raste, sluša vas što govorite, vidi vas što radite, sve to ponavlja, znači ući se za život. U svom tom učenju možete svakako i vi biti jako korisni – pokažite mu kako da se ponaša, radite sa njim kakve zadatke ili upotrijebite neke igračke, koje koriste kod razvoja djece! Ali koje? Continue reading

Igračke od drveta

Drvene igračke imaju tisućljetnu tradiciju. Njihova proizvodnja i upotreba seže u daleku povijest. U prošlosti, uslijed nedostatka drugih materijala drvo je bilo primarna sirovina za izradu različitih predmeta, između ostalog i igračaka. Drvo je bilo jeftino, lako dostupno i nije zahtijevalo posebne alate za obradu i proizvodnju.

S vremenom, odnosno razvojem ostalih industrija, drvene igračke su potisnute s tržišta, a zamijenile su ih igračke od drugih sirovina, poput plastike, gume, tkanine, raznih vrsta metala i ostalih materijala.

Continue reading

© 2022 Aerobik

Theme by Anders NorenUp ↑