Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Pokloni i darovi

Izazovan odabir darova

Ukoliko ste ikada bili u prilici da morate birati dar za ženu, vrlo dobro znate kako je to vrlo izazovno iskustvo jer je asortiman darova za žene ogroman i uvijek vam se može činiti da niste odabrali dovoljno dobar ili primjeren. 

Continue reading

Berryshka čokoladna rapsodija

Jedan od odličnih poklona za suradnike može biti Berryshka bombonijera. Jedna stvar je sigurna, nitko neće odbiti čokoladu. Odlična obiteljska tvornica čokolade, kroz niz godina gradila je svoj brend. Od tridesetih godina prošlog stoljeća, kada je otac Jože započeo ovaj brend, datira proizvoda esencijalnih ulja. Berrryshka je kroz godine postala jedinstven brend, uz pomoć stjecanja iskustva, vještina i raznih suradnji kroz godine. Strast i ljubav prema proizvodu, počinile su ovaj brend jedni od najpoznatijih danas. 

Continue reading

Atraktivan i inovativan poklon za promociju

Poklon za promociju ili diplomu posebno je stresan za biranje. Budući da diploma označava kraj fakulteta, uvijek se trudimo posebno razveseliti studenta i priuštiti mu neki nezaboravan poklon. To može biti boca vina u zanimljivo dekoriranoj kutiji s ružom, zanimljiva i šaljiva majica ili pak neka korisna knjiga iz područja u kojem je diplomirao. Mogućnosti je bezbroj, a kroz današnji tekst ćemo vas upoznati s time kako bi poklon trebao izgledati, koji su najčešći pokloni i gdje možete kupiti jeftin poklon za diplomu.

Continue reading

Vježbajte bolje u udobnoj sportskoj odjeći

Približavanjem toplijeg vremena raste i broj rekreativaca koji se bave sportom. Bez obzira skriva li se njihova motivacija u približavanju ljeta ili samo u želji za zdravijim životom i boravkom na zraku, njihov broj sa svakom zrakom sunca sve više raste.

Ako ste se i vi nakon duge zime zaželjeli tjelesne aktivnosti, bez obzira na dob, spol i kondiciju, početak proljeća savršeno je vrijeme da krenete, pod uvjetom da ste za to spremni. Sportska odjeća najvažniji je dio svake vježbe ili sporta, kojemu treba obratiti pozornost radi udobnosti i sigurnosti.

Continue reading

Zanimljivi promo materijal za poklone

Vrijeme darivanja za tvrtke nikad ne prestaje. Bez obzira na to što su blagdani vrijeme kada se najčešće poklanjaju sitnice u znak dobre volje, promo pokloni bitan su dio poslovanja i u ostatku godine, pogotovo kada se radi o tvrtkama koje imaju čestu suradnju s mnogim suradnicima.

Mali znak pažnje znači mnogo u poslovnom svijetu, a kako biste uvijek pri ruci imali nešto za svoje suradnike bitno je osigurati dovoljno zanimljivog i jedinstvenog promo materijala. Dobar dizajn i malo kreativnosti čini veliku razliku između osrednjeg i odličnog pa je stoga veoma bitno posvetiti pažnju upravo na takve stvari.

Continue reading

© 2022 Aerobik

Theme by Anders NorenUp ↑