Ukoliko ste ikada bili u prilici da morate birati dar za ženu, vrlo dobro znate kako je to vrlo izazovno iskustvo jer je asortiman darova za žene ogroman i uvijek vam se može činiti da niste odabrali dovoljno dobar ili primjeren. 

Danas se na tržištu nude razni proizvodi, od onih kozmetičkih, preko originalnih pa do tehnoloških, a izbor je samo na vama, odnosno ovisi o ukusu i osobnosti osobe kojoj kupujete poklon te prigodi za koju je namijenjen. 

Darovi za žene
Ukoliko ste ikada bili u prilici da morate birati dar za ženu, vrlo dobro znate kako je to vrlo izazovno iskustvo

Kozmetika je nepogrešiva klasika

Ukoliko ne znate što biste za dar kupili ženi, kozmetika je uvijek dobar izbor. Naime, u ovoj kategoriji možete kupiti klasičan parfem koji nikada ne izlazi iz mode kao poklon. Kod parfema je najvažnije znati koje mirisne note voli osoba kojoj kupujete parfem – radi li se o cvjetnim, orijentalnim, slatkastim ili egzotičnim notama. 

Druga opcija kada su u pitanju kozmetički darovi za žene su svakako masažni uređaji za čišćenje lica koji istovremeno čiste kožu, uklanjaju mrtve stanice kože, zaustavljaju starenje te masiraju lice. Ova će zasigurno obožavati svaka žena koja voli posvećivati pažnju svom izgledu. 

Tehnološki darovi

Osim kozmetičkih, na tržištu možete pronaći i tehnološke darove za žene koje su ljubiteljice moderne tehnologije. U ovoj kategoriji možete pronaći primjerice VR naočale uz koje će žena uživati u gledanju 3D filmova ili VR videoigara. 

Za ljubiteljice uspomena odličan poklon je polaroidni fotoaparat koji će zabilježiti sve važne i dirljive trenutke uz automatsku i brzu izradu fotografije na licu mjesta. 

Spoj tehnologije i sportskih sprava

Osim ljubiteljica kozmetike i tehnologije, postoje i žene koje vode aktivan i sportski život zbog čega se kao odličan dar za njih nameću razni sportski gadgeti i sportska pomagala. Naime, odlični pokloni za žene koje vode aktivan život su primjerice pametni sat ili pametna narukvica uz pomoć koje će mjeriti puls, broj koraka, prijeđenu udaljenost, razinu stresa, razinu zasićenosti krvi kisikom, kvalitetu sna i slično. 

Isto tako, kao odličan poklon za sve žene koje se bave sportom ili tjelovježbom mogu biti kućne sprave za treniranje poput:

  • elastičnih traka
  • prostirki za jogu
  • pilates lopte
  • užeta
  • bicikla za vježbanje trbušnih mišića i slično. 

Ukoliko vaše voljene žene posjeduju sve navedeno, najbolji dar za njih može biti masaža za opuštanje kako bi se dodatno opustile od svakodnevnog stresa, ali i aktivnog života koji vode.