Aerobik

Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Internet i tehnologija (page 1 of 2)

Hrvatske hosting tvrtke ne zaostaju za stranim tvrtkama

Internetski prostor je danas prepun web stranica. Neke od njih su osobne stranice, neke su stranice raznih tvrtki, obrta i slično. A neke od njih je teško i klasificirati. Želite li na internet postaviti svoje web stranice, bit će vam potrebne dvije usluge : 

  • Registracija domene
  • Web hosting
Continue reading

Lakše do kupaca uz WEB trgovinu

Bez obzira kojim se poslom bavite, prodajete li usluge ili neke proizvode, vjerojatno ste svjesni činjenice da nije tako lako doći do kupaca. Znate da imate dobar proizvod ili uslugu, ali nikako da to uspijete i naplatiti. Ako već niste, sada je pravo vrijeme da se okrenete internetu i internetskoj prodaji.

Oni koji su shvatili važnost WEB trgovine već odavno ubiru plodove. No, možda nemate dovoljno znanja da je sami pokrenete. U tome vam mogu pomoću tvrtke koje vam nude izradu WEB trgovine te vam praktički mogu sve napraviti od početka ili vam pomoći s onim što već imate.

Continue reading

Registracija domene može biti unosan posao

Danas postoje razni oblici zarade na internetu. Neki zahtijevaju nešto veće informatičko znanje, primjerice poznavanje rada u određenim grafičkim programima. Drugi pak zahtijevaju nešto manje znanja i uz dobro poznavanje rada određenih servisa ili funkcioniranja određenih stvari, moguće je napraviti dobar posao.

Internetski prostor je danas prepun raznih domena, odnosno naziva web stranica. I dok neki muku muče s pronalaskom dobrog naziva za svoju web stranicu, drugi su upravo to prepoznali kao odličnu priliku za zaradu. Tako registracija domene nekome predstavlja običnu uslugu, a drugi je koriste kako bi ostvarili značajnu imovinsku korist.

Continue reading

Registracija domene danas se može obaviti jednostavno za par minuta

Prvi korak prije stvaranja web stranice je smišljanje imena domene. Internet domena je identitet web stranice na webu i veoma je bitno da s smišljanjem imena ne brzate. Znatno će vam otežati odabir što je većina .com domena već zauzeto, pa ćete za registraciju domene morati pronaći ne zauzetu varijantu. U današnjem tekstu donosimo vam sve o domenama i na koji način se odvija registracija domene. Continue reading

Prepustite informatičke usluge profesionalcima

Svi koji su se nekada upustili u izradu web stranica za svoju tvrtku i oglašavanje, zasigurno znaju da to nije nimalo jednostavan posao. Uz to što je potrebno puno vremena da biste sve postavili onako kako ste zamislili, kasnije održavanje također zahtijeva puno rada i truda.

Srećom, danas na tržištu postoje tvrtke koje vam mogu ponuditi cijeli niz takvih i sličnih usluga. Na vama je samo da im objasnite što točno želite, a njihov tim ljudi zaduženih za razna područja će odraditi sve ostalo. Jedna od takvih tvrtki je i Edsolution, smještena na adresi www.edsolution.si.

Continue reading

Svijet u vašem džepu

Kupnja novog mobilnog telefona postala je gotovo pa znanost sama za sebe. Česta je pojava da dobro znani i renomirani proizvođači mobitele prodaju po napuhanim cijenama te da se kupnjom takvih uređaja ustvari dijelom plaća ime i brand. No, s druge strane mobilni telefoni postali su toliko važan dio svih naših života da je riskiranje s manje poznatim markama neprihvatljiv mnogima.

Veliki broj značajki koje uzimamo zdravo za gotovo teško je nabrojati, no nemaju ih svi mobilni telefoni, što potragu čini još težom jer je potrebno detaljno razmotriti sve opcije. Zamoran i naporan proces vaganja između povoljne cijene i kvalitete može biti lakši uzmete li u obzir sve želje i potrebe. Continue reading

P-45 je jedan od najboljih digitalnih klavira za početnike

Sa P-45, Yamaha je napravila još jedan korak ka stvaranju savršenog početnog digitalnog klavira.Ovaj novi proizvod u P-seriji ima mnoge zajedničke karakteristike sa svojim prethodnikom i isporučuje se sa 64-notnom maksimalnom polifonijom, koja nudi bolji zvuk klavira u istoj laganoj šasiji od samo 25 kilograma, koji omogućava početnicima I muzičarima u pokretu da ga lako prenesu na svoje nastupe i probe.GHS klavijatura sa 88 ključeva je i dalje odličan izbor za nadahnute pijaniste i nudi iste osećaje tradicionalnog akustičnog klavira, čineći Yamaha P-45 jednim od najboljih digitalnih klavira za početnike. Continue reading

Najpouzdaniji i najkvalitetniji web hosting Hrvatska

Web hosting je naziv koji podrazumijeva plaćanje najma za stavljanje vaše web stranice na neku hosting platformu i samim time objavljivanje online.
Hosting usluge pružaju mnogi web hosting servisi, u svijetu i u Hrvatskoj, a mi ćemo vas pobliže upoznati sa domaćim hostingom, Web hosting Hrvatska.

CARNET je opcija

Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET djeluje u Hrvatskoj od 1993. godine i upravlja nacionalnom domenom Republike Hrvatske koja glasi .hr.
Osnovne usluge koje CARNET nudi svojim korisnicima je registracija domena i administracija njihovih domena, a pruža visoku razinu sigurnosti s obzirom da je u pitanju javni poslužitelj koji naveliko surađuje sa svim javnim i državnim ustanovama u Hrvatskoj.

Continue reading