Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Internet i tehnologija (Page 1 of 3)

Ne očajavajte pri gubitku podataka s USB ključa

Do prije nekoliko godina, USB ključevi su predstavljali male zanimljive dodatke za računalo koji nisu nudili velike kapacitete, ali bili su poprilično skupi. Mnogi im u početku zbog toga nisu predviđali blistavu budućnost, no tržište je učinilo svoje. U njihovu proizvodnju uključilo se jako mnogo proizvođača što je odmah rezultiralo nižom cijenom.

Continue reading

Kvalitetan toner za Canon printer

U posljednjih nekoliko godina printeri postaju sve pristupačniji i potrebniji u kućanstvima, te njihova popularnost za privatne korisnike ekstremno raste. Naučili smo imati papir u ruci i nezgodno je učiti ili čitati nešto s digitalnog zaslona, stoga je printer postao veoma koristan uređaj za svako kućanstvo. Budući da se danas većina informacija nalazi u digitalnom obliku, printer je neophodan za njihov ispis.

Continue reading

Nosač za telefon za autu olakšava vožnju

Mobiteli su postali obavezni uređaji koji su uz nas u svako doba dana. Upravo zbog toga, nerijetko smo primorani koristiti ih i u automobilu, bilo da se radi o važnim pozivima, korištenju navigacije ili puštanju muzike. U tom pothvatu, znatno će vam pomoći nosač za telefon u autu, na koji jednostavno možete postaviti mobitel kada sjedate u automobil i biti sigurni da vas njegovo držanje u ruci neće ometati. Kroz ovaj tekst ćemo vas pobliže upoznati s nekim nosačima i objasniti zbog čega su veoma važan automobilski dodatak.

Continue reading

Prijenosna računala su najbolja za osobne potrebe

Prije nekoliko godina prijenosna računala nisu bila toliko primamljiva kao danas. Osim što su bila znatno teža i deblja, imala su znatno lošije performanse od današnjih. S vremenom su postala popularnija od stolnih računala, a pad cijene jedan je od razloga za to. Dok su stolna računala i dalje nešto jeftinija od prijenosnika, laptopi dolaze u kompletu sa svom potrebnom opremom. Miš, tipkovnica, zvučnici i ekran mogu koštati dosta novaca, a na laptopu ih dobivate automatski. Sve o tome kako odabrati kvalitetno prijenosno računalo i gdje ih možete kupiti po odličnim cijenama, donosimo u nastavku teksta.

Continue reading

Spasite dragocjene podatke s tvrdog diska

Mnogima je tvrdi disk jedan od najznačajnih dijelova računala. To i ne čudi, s obzirom da je to dio na koji se pohranjuju podaci. A upravo podaci su mnogima izuzetno vrijedni te bi im njihov gubitak predstavljao veliki problem. Nažalost, mnogi ne razmišljaju o prevenciji, već se suoče s problemima kad dođe do neke havarije koja uzrokuje gubitak podataka.

Continue reading

Popravak stakla na telefonu jedan je od najčešćih kvarova

Vrijeme telefona poput neuništive Nokie 3310 odavno je prošlo, a čak i najkvalitetniji telefoni danas teško će izdržati pad iz ruke bez posljedica. Maske za telefone stoga su postale gotovo neizbježan dodatak s kojim krhko tijelo telefona čuvamo od nesreće. 

No, najslabija točka telefona, ekran na dodir, i dalje je u većini slučajeva prepušten na milost i nemilost udarcima. Upravo radi toga popravak stakla na telefonu jedan je od najčešćih popravaka koji se rade u servisima.

Continue reading

Sve veći broj web domena

Word wide web ili skraćeno www je nešto za što ste zasigurno čuli ako niste potpuni početnik u svijetu interneta. Može se nazvati i svjetskom mrežom i to je danas jedna od najkorištenijih usluga na internetu. Omogućuje pregled tzv. hipertekstualnih dokumenata, poznatijih kao web stranice. One se razlikuju po sadržaju, koji može biti tekst, slike, videozapisi itd. 

No, osim po sadržaju, razlikuju se i po još nečemu: domenama. Mnogi ih nazivaju i web domene jer se iza njihovog naziva kriju web stranice. Koriste se kako bi korisnici lakše došli do određene web stranice.

Continue reading

Maske za Apple telefone koje će vam olakšati korištenje

Appleov iPhone dugo je vladao kao najprodavaniji mobilni telefon na tržištu, bez obzira na svoju visoku cijenu. Razlog tomu je velik broj inovacija i noviteta koji svaki novi model donosi svojim korisnicima. Niz mogućnosti koje nudi nova tehnologija privukli su velik broj korisnika kako iz zabave tako i zbog potrebe.

Ipak, kako biste svoj iPhone mogli koristiti bez brige o oštećenjima nastalim svakodnevnim nezgodama, važno je uložiti u dobru masku za Apple telefon, koja će vaš mobitel dobro štititi.

Continue reading
« Older posts

© 2021 Aerobik

Theme by Anders NorenUp ↑