Vježbe i zdravlje za vaše tijelo

Category: Internet i tehnologija (Page 1 of 4)

Struja za mobilne uređaje u pokretu

U današnjem dinamičnom vremenu kada svi stalno koristimo mobitele, tablete, prijenosna računala i bežične slušalice, vrlo je važno da nikada ne ostanemo bez prijeko potrebne baterije, odnosno električne energije u njima. Kako bismo uvijek bili spremni na sve izazove koji su ispred nas, kreatori mobilnih uređaja osmislili su jedinstven uređaj koji je idealno rješenje za sve one koji su stalno na putu i nemaju pristup fizičkim utičnicama, a to je power bank. 

Continue reading

Canon Pixma tinta za dugotrajni rad printera

Printanje je u današnjem svijetu čest zadatak – repliciranje dokumenata, printanje slika, obrada i ispisivanje poslovnih planova… Mnogo je situacija u kojima moramo znati rukovati printerom te moramo imati printer uz sebe. Danas je zaista rijetka situacija da postoji poslovni prostor u kojem nema pisač! Na sreću, i tržište printera je sve veće i veće te je napokon i kod nas uhvatilo zamah te više nije luksuz imati printer kod kuće.

Continue reading

Sigurno surfanje uz SSL certifikat

Sigurnost na internetu je nešto o čemu se u posljednje vrijeme sve više priča. Naime, hakeri su sve domišljatiji i pokušavaju na razne načine doći do osobnih podataka korisnika, ali i onih poput brojeva kreditnih kartica i slično. Mnogi su zbog toga vrlo oprezni kada je riječ o kupnji putem interneta jer se boje da bi netko mogao neovlašteno doći do njihovih podataka.

Continue reading

Domena .SI je slovenska nacionalna domena

Kada pokrećete novu web stranicu veoma je bitno da odmah znate njen naziv. Prije pokretanja je potrebno zakupiti domenu, a problem se javlja kod toga što su sve domene unikatne. Zbog toga je potrebno pronaći slobodan naziv i njega registrirati, a osim toga odabrati i pravilnu ekstenziju domene. Ako radite web stranicu koja je namijenjena Sloveniji, tada je domena .SI najbolji odabir, jer je to slovenska nacionalna domena.

Continue reading

Što je domena i kako je zakupiti?

Prva internet domena registrirana je davne 1985. godine i vjerujemo da ni sam osnivač nije mogao zamisliti da će kroz daljnje godine internet postati glavni medij i da će postojati toliko puno web stranica kao danas. Prvo su postojale .com domene, no s vremenom su nastale i razne druge ekstenzije, upravo zbog toga što je svaka domena unikatna. 

Continue reading
« Older posts

© 2022 Aerobik

Theme by Anders NorenUp ↑