Poklon za promociju ili diplomu posebno je stresan za biranje. Budući da diploma označava kraj fakulteta, uvijek se trudimo posebno razveseliti studenta i priuštiti mu neki nezaboravan poklon. To može biti boca vina u zanimljivo dekoriranoj kutiji s ružom, zanimljiva i šaljiva majica ili pak neka korisna knjiga iz područja u kojem je diplomirao. Mogućnosti je bezbroj, a kroz današnji tekst ćemo vas upoznati s time kako bi poklon trebao izgledati, koji su najčešći pokloni i gdje možete kupiti jeftin poklon za diplomu.

Što se očekuje od poklona za promociju?

Studentima je diploma, većinom, najveće životno postignuće. Za takvu prigodu ne očekuje se štednja, već kvalitetan i koristan poklon koji će ih oduševiti. Ovisno o vašem budžetu, ovisi i kakav ćete poklon odabrati. Naš savjet je da uvijek birate što kvalitetniji i dugotrajniji poklon za promociju, te je bolja opcija kupiti manju i kvalitetnu stvar (poput recimo narukvice ili naušnica), nego neku nekvalitetnu skuplju. Svaki student očekuje da će za promociju dobiti poklon koji će ponosno koristiti dulje vrijeme, a ne neku prolaznu „igračku“ koja će se raspasti nakon nekoliko mjeseci.

Najčešći pokloni za promociju

Navesti ćemo vam neke od najčešćih poklona kod muškaraca i žena. Žene većinom dobivaju: narukvice, satove, naušnice i knjige. Naravno, cvijeće nećemo ni spominjati, jer je to obavezan poklon uz pravi poklon. Za muškarce stvar nije previše različita, te oni nerijetko dobivaju: satove, knjige, majice s printom i alkoholna pića. Bilo kako bilo, vi najbolje poznajete osobu koju darujte. Potrudite se da poklon za promociju bude kvalitetan i unikatan, te nećete pogriješiti ni ako iznenadite osobu prema njenom guštu s jeftinim poklonom. Sreća i kvaliteta poklona ne odražava se u materijalnom, već u tome da osobi poklonite ono što znate da želi ili voli.

Jeftin poklon za promociju

Budžet vam ne dozvoljava skup, pa tražite jeftin poklon za promociju? Tada je Habeco web trgovina odlična destinacija za vas. U širokom asortimanu proizvoda možete pronaći odlične poklone, a možete i sami kreirati vlastitu majicu s printom. Interna fora ili pak neka šala na račun studiranja i smjera koji osoba studira. Sve to može biti odličan poklon koji će razveseliti za diplomu i koji će svi sa smiješkom dočekati!