Jedan od odličnih poklona za suradnike može biti Berryshka bombonijera. Jedna stvar je sigurna, nitko neće odbiti čokoladu. Odlična obiteljska tvornica čokolade, kroz niz godina gradila je svoj brend. Od tridesetih godina prošlog stoljeća, kada je otac Jože započeo ovaj brend, datira proizvoda esencijalnih ulja. Berrryshka je kroz godine postala jedinstven brend, uz pomoć stjecanja iskustva, vještina i raznih suradnji kroz godine. Strast i ljubav prema proizvodu, počinile su ovaj brend jedni od najpoznatijih danas. 

Brend Berryshka

Godine iskustva učinile su Berryshka brend jednim od najpoznatijih na tržištu. Kombinacija novih trendova i zanimljivih okusa, učinila je svoje. Tako danas možete kombinirati božanstvene čokoladne okuse s alkoholom ili autentičnog uživanja s čokoladom. Elegancija i profinjenost ove čokolade podići će vaše želje na viši nivo, te će izvoran okus obiteljske čokolade, učiniti svoje. Berryshka je brend međunarodno priznatog kvaliteta, te će biti poželjan kod svih. Jedinstveni okusi s pažljivo odabranim sastojcima, vašem nepcu će učiniti rapsodiju uživanja.

Čitajte i sljedeći članak: Izazovan odabir darova

Kada su u pitanju kozmetički darovi za žene su svakako masažni uređaji za čišćenje lica koji istovremeno čiste kožu, uklanjaju mrtve stanice kože, zaustavljaju starenje te masiraju lice.

Berryshka Party Pack

Ako ste u potrazi za odličnim poklonom, Berryshka Party Pak je odličan poklon.Ručno izrađene čokoladne staklenke bit će poseban dodatak, koji će oduševiti svaku osobu. Ovaj party pack sadrži bocu likera od kupine, koji će pobuditi poseban osjećaj kod ženskih pripadnika društva. Izvorni okus ove destilerije čini ovaj party pack odličnim poklonom za razna događanja. Bilo da posjećujete prijatelja za vrijeme nekog posebnog događanja ili slavite prijateljev rođendan, zasigurno nećete pogriješiti.

Priča o Berryshki

Potječe iz sedamnaestog stoljeća, gdje nedaleko od naše destilerije i čokoladnice, u zagrljaju šume Kočevje, počiva mjesto Soteska. Tajanstvena barokna kula skrivene slatkoće i prijestupa, zvana Đavolji okret, tamo stoji i valja već tri stotine godina. Zbog mističnosti i osnažujućih pića, prostor zabave i zlosretnog užitka bio je poznat nadaleko. Okolno stanovništvo o njemu zna puno, jer skriva priče o događajima putnika iz različitih dijelova svijeta. Toranj, koji je predstavljao bijeg od stvarnosti u mistiku, bio je ukrašen moćnim kamenim zidom i s tri kamena portala. Ulazak u unutrašnjost i pogled na prekrasne slike odveli su čovjeka u čarobni svijet.  Tajni vrt pun šumskih plodova širio se oko kule, pozivajući vas da ga zagrlite nježnim ritmovima violine. Nitko nije mogao odoljeti … Priča ide da je tajanstvena sila svakoga tko je prešao preko portala dovela do mističnih iskustava koja nitko prije nije okusio. Izuzetno sofisticirana i senzualna žena, prava iluzija požude, od pomno odabranih sastojaka tajnog vrta napravila je Berryshka proizvode. Samo gutljaj i već ste mogli osjetiti božanstvo okusa šumskih jagoda, punih strasti, požude i tajnih dimenzija divlje šume.