Poljska kozmetika Wibo osnovana je 1989. godine i od tada postaje jedna od najpopularnijih kozmetičkih kuća kod mladih u Poljskoj. Tijekom 30 godina rada ova tvrtka može se pohvaliti mnogim proizvodima, a omjer uloženog i dobivenog kod ove kozmetike će vas oduševiti. Wibo je bio veoma riskantan pothvat obitelji Adamczaks koja je u vrijeme vrlo lošeg stanja Poljske ekonomije ipak odlučila iskoristiti manjak kozmetike na tržištu i kreirati svoje proizvode. 

Kvaliteta Wibo kozmetike

Glavni razlog zbog kojeg su Wibo kozmetički proizvodi dosegli svoju popularnost je ideja o stvaranju jeftinih i kvalitetnih proizvoda, koje zaslužuje svaka žena. Financijska situacija u zemlji je tada bila veoma loša i proizvodi su morali biti veoma jeftini, jer nitko nije imao novaca za kupnju poznatih brendova. S vremenom Wibo kozmetika dosegla je veliki uspjeh i u ostalim državama, a u Hrvatskoj dostupna je na Pink Panda web trgovini koja nudi razne njihove proizvode.

Proizvodi Wibo kozmetike

Iz kolekcije najpoznatijih proizvoda Wibo brenda ističu se razne vrste pudera, korektora, bronzera, rumenila, highlightera, fiksatora, maskara, olovki za oči, dodataka za obrve, pilinga, ruževa, sjajila i mnogih drugih kozmetičkih proizvoda koje svaka žena koristi. Ono što ističe ove proizvode iz ponude je odličan dizajn, te omjer uloženog i dobivenog. Naime, cijena ovih proizvoda veoma je niska, no ono što nude za tu cijenu je odlično.

Wibo kozmetika orijentirana je na mlade

Upravo zbog niske cijene i ne ulaganja velikih svota novca u marketing Wibo kozmetika je kao i kozmetika Makeup Revolution i dalje nije planetarno poznata i mnogi nisu upoznati s ovim brendom. Starije žene vole poznate brendove i imaju mogućnost kupnje njihovih proizvoda, no to nije slučaj i s mlađom populacijom. Upravo zbog niske cijene, Wibo šminka nije veganska i cruelty-free. Tijekom godina ova kozmetika stekla je popularnost i to što je na tržištu već 30 godina znači da ima mnogo pobornika. U Poljskoj je ovo jedna od najpopularnijih kozmetičkih kuća, a s vremenom se polako probija i na ostala Europska tržišta. Najpopularniji proizvodi su im zasigurno Wibo paleta sjenila, ruževi i lakovi za nokte, jer dolaze u raznim nijansama između kojih svatko može pronaći ono što mu treba.

Još jedna prednost ovih proizvoda je što su dostupni online i možete ih u svega nekoliko klikova naručiti prema najboljim cijenama.