Italija je oduvijek bila dom mode i stila koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu. Bilo da se radi o odjeći, modnim dodatcima ili pak namještaju, Italija je oduvijek bila mjesto gdje je kreativan i kvalitetan dizajn bio cijenjen. 

A da Italija svog konja za trku ima i u svijetu kozmetike dokazuje indie brend Nabla, čija je kozmetika veoma brzo postala omiljena među ljubiteljima šminke upravo zbog svoje inovativnosti, kvalitete i lijepog dizajna.

Bez okrutnosti prema životinjama pri izradi šminke

Kozmetika Nabla je primamljiva prije svega zbog profesionalne kvalitete svih proizvoda iz asortimana. Ipak, da je Nabla moderan brend dokazuje činjenica da ni jedan njihov proizvod nije testiran na životinjama – cijeli asortiman kozmetike Nabla u potpunosti je cruelty free. 

Kozmetika Nabla u potpunosti je cruelty free
Kozmetika Nabla moderan brend

Također je važno napomenuti da, tražite li veganske opcije, ponuda kozmetike Nable nudi mnoštvo opcija. Jedini proizvodi koji nisu veganski su oni koji u sebi sadrže pčelinji vosak, koji je jasno naznačen na samom pakiranju tih proizvoda. Za ovog proizvođača šminke i kozmetičkih proizvoda opcija bez okrutnosti prema životinjama uvijek na vrhu liste prioriteta.

Široki izbor kozmetičkih proizvoda

Jedna od stvari koje kozmetiku Nabla čine drugačijom od drugih brendova kozmetike jest što u njihovom asortimanu možete pronaći široki spektar različitih proizvoda. Bez obzira na trenutne trendove, ona skriva ponešto za svakoga, od klasike preko trenutnih hitova pa sve do proizvoda koji će razveseliti sve čiji se stil ne uklapa u uske granice trenutne mode.

Mnoštvo različitih opcija koje nude Nabla kozmetički proizvodi nagnat će vas da se poigrate šminkom i razmišljate kreativno, inovativno i hrabro, koristeći kvalitetnu i dugotrajnu kozmetiku dizajniranu bez kompromisa kada je riječ o kvaliteti.

Visoki standardi kvalitete

Lijepo dizajnirana pakiranja u kojima se nalazi Nablina kozmetika možda je ono što će vas na prvu privući ovom brendu. Ipak, razlog zbog kojega ćete ostati vjerni je njihova nenadmašiva kvaliteta i dugotrajnost. Najpopularniji proizvodi su im:  

Bez obzira za koji se odlučili, ono što uvijek možete očekivati jest proizvod u kojemu ćete uživati bez brige i potrebe za čestim popravcima. Svilene i meke teksture, postojanost u svim uvjetima s kojima se možete susresti u danu i velik broj mogućnosti odabira ono je što jamči ovaj brend kozmetike.