Dolaskom proljeća i vedrih dana omiljena aktivnost mnogih zaljubljenika u motore je vožnja prirodom ili uz more. Budući da je danas na prometnicama sve više vozila, samim time i rizik od nesreća postaje veći. Za sigurnu vožnju i zaštitu kod mogućih nesreća pomoći će vam kvalitetna LS2 oprema za motor

LS2 kacige za motor
LS2 kacige za motor namijenjene su svim zaljubljenicima u motociklizam.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu od više od 30 godina proizvodnje motorističke opreme, LS2 brend garantira kvalitetom proizvoda. Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s asortimanom ovog brenda i zbog čega je upravo on odličan odabir za kupnju.

LS2 moto oprema

LS2 moto oprema osim sigurnih i kvalitetnih dodataka, nudi proizvode po svima pristupačnoj cijeni. Na tržištu se je LS2 pojavio davne 1990. godine, kao mala radionica s početnim kapitalom od samo 350 eura. Danas je stvar znatno drugačija i kroz godine iskustva su stvorili motorističke kacige koje su jedne od najboljih na tržištu.

Zahvaljujući predanosti i ljubavi prema motorima, sami kreatori brenda, inženjeri i dizajneri stvaraju za vas proizvode kojima je teško odoljeti. Glavna stvar kojom se vodi brend je funkcionalnost i upravo zbog toga svi proizvodi su sve poznatiji i češće birani kod ljubitelja motora.

LS2 kacige za motor

LS2 kacige za motor namijenjene su svim zaljubljenicima u motociklizam. Osim vožnje sportskih jurilica, ove kacige mogu biti odlična zaštita i kod vožnje skutera ili sporijih motora. LS2 oprema za motor orijentirana je na kvalitetu i funkcionalnost, a ono što potvrđuje da je odabir ovog brenda pametan je njihova prisutnost na MotoGP utrkama. Visoka reputacija brenda nije dovela do znatnog povećanja cijene, pa su LS2 kacige za motor dostupne po cijenama od svega 200-tinjak eura. 

Kacige za motor LS2 namijenjene su za:

  • lagane gradske vožnje
  • vožnje na dulje puteve
  • motocross

Njihovim odabirom bit ćete sigurni da ste pravilno zaštićeni, no imajte na umu da ih uvijek dobro pričvrstite i da ne nosite kacigu na glavi bez pričvršćivanja remena. Tako prilikom pada nemate dobru zaštitu i možete doživjeti ozljedu.

Web trgovina Yogi

U web trgovini Yogi dostupna je razna motoristička oprema LS2, kao i razni drugi poznati brendovi. Zahvaljujući modernom dizajnu internet trgovine, veoma lako možete filtrirati ili pretraživati proizvode i u samo nekoliko minuta pronaći sve što vam je potrebno. 

Nakon što željene proizvode dodate u košaricu, izvršite narudžbu i paket s proizvodima će biti dostavljen na vašu kućnu adresu. Odabir ove trgovine nudi sigurnost te garantira za kvalitetu i originalnost svih proizvoda iz širokog prodajnog asortimana.