Ljeto je pred vratima, što znači da dolaze znatno topliji i suši dani. Jakne i trenirke se spremaju u ormare, a omiljena odjeća postaju majice na kratke rukave. One su popularne i kod muškaraca i kod žena, a koriste se tijekom cijele godine. Dok su po ljeti glavni odjevni predmet, preko zime se nerijetko koriste kao podmajice i dodatna zaštita od hladnoća. Danas je na tržištu dostupno mnogo raznih brendova, a glavna stvar na koju morate obraćati pažnju je da se osjećate ugodno dok ih nosite. Kroz današnji tekst dati ćemo vam neke ideje za majice, te reći gdje možete pronaći jeftine majice kratkih rukava.

Kvaliteta majice kratkih rukava

Ljeti se znojimo znatno više zbog vrućine, te je veoma bitno da je majica pamučna. Pamuk je odličan materijal za majice kratkih rukava, jer je prozračan i tijelo može disati. Nije svaki pamuk jednak, pa tako postoje one kvalitetnije i manje kvalitetne majice. U većini slučajeva kvaliteta je diktirana s cijenom, no nemojte se zavarati da poznati brendovi vrijede nekoliko puta više od normalnih nebrendiranih majica. Majice se tijekom ljeta često peru, te nijedna majica neće izdržati taj tempo. Zato je najpametnije da ne trošite puno novaca na skupe brendove, već izaberete pamučne majice koje su jeftinije i češće ih mijenjate.

Vrste majica s kratkim rukavima

Ovisno o prigodi, bitno je da odaberete dobru vrstu majice. Majice kratkih rukava mogu biti obične, s v vratom ili polo majice. Polo majice su malo ozbiljnije i mogu se svrstati u isti koš s košuljama, dok su obične i v majice namijenjene dnevnoj šetnji ili odlasku na plažu. Nerijetko su polo majice kvalitetnije i deblje od običnih majica, te su zbog toga dugotrajnije, no i nešto skuplje.

Smiješne majice kratkih rukava

U zadnjih nekoliko godina unikatne majice kratkih rukava s printom su sve popularnije, zbog niže cijene i dostupnosti u mnogim internet trgovinama. Glavni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju na njihovu kupnju je zanimljiv dizajn koji će privući poglede prolaznika, te ćete biti sigurni da nećete sresti osobu s istom majicom. U ponudi web trgovine majice.com.hr postoji nekoliko već unaprijed stvorenih dizajna majica. U slučaju da ne pronađete onaj koji ste tražili među njima, možete se odlučiti i sami kreirati majicu prema vlastitoj želji. Opcija uradi sam svoju majicu nudi vam da kroz nekoliko koraka odaberete vrstu majice, boju, te dodate sliku ili tekst na nju. Odlična stvar je što će prikaz majice biti odmah dostupan, te ćete vidjeti kako će izgledati majica kada se isprinta.