Majica je nastala kao potreba da se od hladnoće zaštiti gornji dio tijela. U početku nije postojala razlika između muških i ženskih majica, a razvila se kao oblik potkošulje s rukavima. Obično se radi od jeftinijih materijala koji se lako čiste. Danas u buticima s odjećom vjerojatno ne postoji komad odjeće koji je zastupljeniji od različitih modela majica. Razlika osim u boji i dizajnu, može biti i u samom materijalu. Razlika u kvaliteti od dućana do dućana može biti velika, a svaki dućan ima i posebni dio gdje se majice stavljaju, ovisno o tome jesu li tome ženske majice, muške majice ili one za djecu.

Posebnost ženskih majica

Ženske majice s tiskom, kao što je to slučaj i s mnogim drugim odjevnim predmetima, nude velik izbor prilikom kupovine. Od majica za svaki dan, običnih ili s printom pa do svečanijih oblika tog odjevnog predmeta, predviđenog za poslovne prilike ili posebni događaj. Ženske majice iznimno je lako ukomponirati u ostatak garderobe zato jer se izvrsno slažu i s trenirkom, trapericama, ali i tajicama i suknjama, sve ovisi o vlastitom stilu i prigodi. Čak i najobičnija majica može se ukrasiti prslukom ili različitim ogrlicama i drugim oblicima nakita kako bi joj se dao poseban šarm.
Ženske majice se razlikuju i po ovratniku te dekolteu koji može biti potpuno pokriven ili biti u obliku slova V, može imati ovratnik ili padati oko vrata u obliku lađice.

Poseban značaj u svakodnevnom životu

Majice zauzimaju velik dio modenog svijeta i mogu se pronaći u baš svakom ormaru. Ono što je posebnost baš ženskih majica je u tome što mogu biti jako udobne, a svejedno ženstvene i profinjene. Često su jedino što se nosi na gornjem dijelu tijela, osim grudnjaka, negližea ili potkušulje, a može se na majicu obući prsluk ili vestica te na taj način imati mnoštvo mogućih modnih kombinacija.

Ženske majice su ženama već jako dugo pratiteljice u svakodnevnom životu te pružaju udobnost a u isto vrijeme i eleganciju. Uz to, ženske majice kratkih rukava jedan su od najjednostavnijih odjevnih predmeta za održavanje, što znači da se lako peru i peglaju. Još ako se kupuju u provjerenim dućanima, određenoga brenda, tada možete biti sigurni i da će trajati nekoliko sezona.

Jeftin promocijski tekstil za darivanje. Najveća ponuda tekstila – pronađite idealan promotivni proizvod za Vas ili Vašeg klijenta u ovom bogatom izboru reklamnih artikala!  Čitajte više …