Pogledate li malo gradske ulice i obratite li pažnju na modu, vjerojatno ćete primijetiti određenu vrstu odjeće koju vole i mladi i stari. A majice spadaju u tu vrstu odjeće. Stariji se najčešće odlučuju za nešto decentnije modele, jednobojne, često s ovratnikom. S druge pak strane, mladi često pomoću dizajna i majice s tiskom nastoje pokazati svoju veselu narav i slično. A nerijetko se i po tisku na majici može odrediti pripadnost određenoj skupini ili ljubitelju određenog benda, sportaša i slično.

Majice s tiskom u specijaliziranim trgovinama

Kao što postoje specijalizirane trgovine koje nude robu određenog brenda, danas se mogu pronaći i trgovine koje nude isključivo majice s tiskom. U takvim trgovinama nude se majice s tiskom za sve spolove te za one najmlađe, ali i one puno starije. Često je riječ o raznim smiješnim natpisima na majicama koji će izmamiti osmijeh na lice onima koji ih nose, ali i onima koji ga pročitaju dok im prilaze u susret.

Osim majica s tiskom koje na sebi imaju neke smiješne natpise, mogu se pronaći i majice s tiskom u obliku raznih slika ili uzoraka. U svakom slučaju, koju god od ovih majica kupili, bit ćete primjećeni u društvu.

Majice s tiskom u kućnoj radinosti

Osim što majice s tiskom (npr. smiješne majice) možete kupiti u trgovini ili se obratiti tvrtkama koje po vašim željama mogu izraditi točnu određenu majicu, postoji još jedna opcija. A to je da si sami izradite majicu s tiskom kod kuće. Postoji nekoliko različitih načina izrade majice s tiskom kod kuće pa je najbolje da istražite koje sve mogućnosti postoje. Printeve koje možete postaviti na majicu možete kupiti u raznim trgovinama, a postoje razne tehnike kojima ih možete prenijeti na majicu. Jedna od tehnika koja se često koristi je pomoću pegle, odnosno preslikavanje na majicu pomoću topline. Osim ove tehnike, pronaći ćete i još neke druge tehnike kako biste dobili svoju majicu s tiskom.

No, imajte na umu da takve majice nikada neće biti iste kvalitete kao one koje izrađuje tvrtka koja se time bavi i koja za to ima pravu opremu.