Dnevni boravak je centralno mjesto vašeg doma i zbog toga bi mu trebali posvetiti posebnu pažnju. Tu prvenstveno mislimo na pravilan izbor namještaja kojim ćete obogatiti u ovu prostoriju, odnosno na mudar odabir sklada i praktičnosti.

Namještaj za dnevni boravak bi trebao biti udoban, praktičan, ali i usklađen s cijelom prostorijom, a istovremeno odražavati vaš osobni stil.

Ako mislite da je teško ispuniti sve ove uvijete, varate se – tržište nudi više nego velik izbor namještaja za dnevnu sobu, što vam ostavlja dovoljno mogućnosti za savršene kombinacije.

Važnost ukusno namještene dnevne sobe

Vaša dnevna soba je središte vašeg doma, prostor u kojemu se opuštate, gledate TV, družite sa svojom obitelji, primate goste. Zbog toga bi svaki komad namještaja koji namjeravate smjestiti u nju trebao biti pažljivo izabran, kako bi zadovoljio sve vaše potrebe, ali i osigurao udobnost te ugodan vizualni doživljaj vašim gostima.

Primjeren namještaj pobrinut će se da se svaki trenutak proveden u ovoj prostoriji pretvori u čaroban doživljaj. Bilo da se želite udobno smjestiti i odmoriti u trosjedu ili igrati društvene igrice na stoliću za dnevni boravak, uz mudar izbor ovog namještaja vaš doživljaj može biti u potpunosti savršen, a vaš dom nezamjenjivo mjesto za uživanje u svim ljepotama koje vam život nudi.

Kakav namještaj odabrati?

Namještaj za dnevni boravak trebao bi biti udoban, ali bi istovremeno trebao otkrivati vaše dizajnerske afinitete. To možete vrlo jednostavno ostvariti, zahvaljujući širokoj paleti suvremenih, elegantnih, vintage i modernih komada namještaja, koji su na tržištu dostupni u raznim bojama i tkaninama.

Bilo da ste se odlučili za osvježavanje dnevne sobe novim kaučom, stolom ili komodom pobrinite se da pomnim odabirom postignete sklad, praktičnost i udobnost.

Vodite računa o prostoru s kojim raspolažete i prema tome birajte i veličinu svakog pojedinog komada namještaja. Također, mislite i na cjelokupan izgled prostorije te prema tome uskladite dizajn te boju namještaja. Ne zaboravite ni na udobnost koja je od ključne važnosti za ugodan odmor i savršen doživljaj odmora ili druženja, ali ni na kvalitetu namještaja koja je temelj za njegovu dugotrajnost i održivost.

Ako želite saznati više o tome kakvi su funkcionalni i dekorativani  regali onda slijedite linku.

Dobra rasvjeta kruna je lijepo uređenog prostora. Odabir i raspored rasvjete ovisit će o tome kakvu atmosferu želite postići u svome domu. Čitajte više …