Dnevna soba nije samo mjesto za odmor u krugu obitelji. To je mjesto za druženje, zabavu, za održavanje raznih proslava i drugih važnih događaja. Stoga bi dnevne sobe trebale biti dovoljno prostrane, ali ujedno sadržavati funkcionalan namještaj kao što su primjerice regali.
Regali su vrlo praktični komadi namještaja u koje možete jednostavno pospremiti mnoštvo različitih stvari i potrepština. Zahvaljujući regalu vaša dnevna soba pa i ostatak stana će biti savršeno uredni jer će sve sitnice biti uredno i diskretno pospremljene, a istovremeno će vam u svakom trenutku i u svakoj prilici sve što trebate biti na dohvat ruke.

Regali kao dekorativan namještaj

Tek ste kupili kuću ili stan ili ste se odlučili na veliki korak renovacije vašeg postojećeg životnog prostora? Uz preostale dijelove stana jedna od primarnih prostorija kojoj ćete trebati, a zasigurno i željeti posvetiti veliku pažnju je dnevna soba – centralno mjesto vašeg doma.

Regali

Svi nastojimo našu dnevnu sobu ukrasiti što je moguće ljepše, funkcionalnije i skladnije. Jedan od ključnih komada namještaja koji daje poseban štih svakoj dnevnoj sobi su svakako regali. Regali se biraju ovisno o afinitetima, osobnom modnom stilu te dojmu koji želimo ostaviti kroz dekoraciju prostora. A svi ćemo se složiti da su upravo regali komadi namještaja koje prve uočimo prilikom ulaska u dnevnu sobu i koji toj prostoriji mogu podariti posebnu dozu jedinstvenosti.

Naravno, cijene regala variraju ovisno o njihovoj izvedbi, veličini, dekorativnom trendu, no zlatna sredina cijene, kvalitete i praktičnosti svakako nije nedostižna.

Funkcionalnost regala

Pod uvjetom da raspolažete s dovoljno velikim prostorom, u vašu dnevnu sobu možete postaviti veliki i raskošan regal koji će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe za pohranom različitih većih ili manjih predmeta. Takvi regali su osobito izvrsno rješenje za ljude koji rado čuvaju različite sitnice, suvenire, uspomene i koji se teško odvajaju od dragih predmeta. U velikim regalima zaista ima dovoljno mjesta za sve što poželite pospremiti i sačuvati.

Drugi, pak, koji naginju minimalističkom stilu, koji vole jednostavnost, eleganciju i koji nemaju naviku gomilanja stvari, idealni modeli regala su sve traženiji minimalistički primjerci, ravnih linija, jednostavnih ormarića, modeli s policama umjesto ormarića ili pak kombinacijom navedenog.
Kakav god vaš dizajnerski i modni stil bio, svakako imajte na umu da su regali za dnevne sobe vrlo upečatljiv komad namještaja koji će doprinijeti atmosferi u prostoriji pa stoga birajte mudro i pažljivo.

Dvosjedi. Najbolja rješenja za kvalitetno i svakodnevno spavanje. Čitajte više …