Torbice i šalovi u modi se već stotinama godina smatraju jednim od najfunkcionalnijih predmeta u našem ormaru. Zahvaljujući njima sve naše potrepštine su nam na dohvat ruke, gdje god se nalazili. Osim toga one štite naše dragocjenosti od vremenskih nepogoda od oštećenja i krađe.
Međutim, torbice u novije vrijeme više nisu samo asesoar za nošenje i čuvanje svakodnevnih potrepština. One su danas puno više od toga. Torbice su bitan modni dodatak žena diljem svijeta koji značajno doprinosi upotpunjavanju cjelokupnog osobnog stajlinga.

Odabir torbice

Budući da su torbice na glasu kao neizostavan modni dodatak, kod kupovine budite vrlo, vrlo pažljive. Bitno je što nam sve može ponuditi njezina unutrašnjost, ali isto tako je važno da se ona uklapa u naš cjelokupni odjevni stil. Ako ste sljedbenik modnih noviteta svakako provjerite i koji modeli torbica su trenutno in.

Volite li jednostavnu i nenametljivu dozu elegancije, birajte minimalističku torbicu. Ako pak preferirate ekstravaganciju i trudite se biti uočljivi, tada nećete pogriješiti s torbicom bogatije izvedbe, upadljivog dizajna i boje.

Za bezvremenski stil, ne gledajte dalje od kožnih torbica. Ako nastojite pratiti najnovije trendove osvježite svoju kolekciju nekim modernim i trendi primjerkom torbe. Za ljetno razdoblje osigurajte si neki veseli cvjetni model. Za posao naravno birajte torbicu većih dimenzija kako bi sve potrebne sitnice bile uz vas i na dohvat ruke. Za svečani događaj najbolje će vam pristajati torbica bez remena i ručaka, tzv. novčanik torbica.

Kakve torbice nudi tržište?

Kada su u pitanju modeli torbica tržište je nepregledno. Klasične torbice, torbice na preklop, sa zatvaračem ili bez njega, modeli s jednom ili dvije ručke za nošenje u ruci, modeli s remenom za nošenje na ramenu kao i cool modeli u obliku malih naprtnjača.

Ako ste ljubitelj crne boje vrlo lako ćete izabrati torbicu za svoje potrebe jer su upravo crne torbice najzastupljenije na tržištu. No, to ne znači da torbice drugih boja nisu našle svoje mjesto na policama trgovina. Sve nijanse boja su zastupljene, a česti su i višebojni modeli koji su vrlo zahvalni za upotpunjavanje odjevne kombinacije jer se lako mogu kombinirati s odjećom raznih boja.
Od materijala najzastupljeniji su koža, umjetna koža, tkanina, juta, a ove godine se najavljuje trend slamnatih torbi koje su već pravi hit na svjetskom tržištu.

Ženske sandale za svaku prigodu. Iznimno lagane i prozračne, ove sandale prikladne su za svaku prigodu tijekom ljeta. Čitaj više …