Dijeta koja je u novije vrijeme stvorila pravu pomutnju kod mnogih, jer za svega 90 dana daje nevjerojatne rezultate. UN dijeta ili kod nekih zvana i separacijska, omogućuje ljudima da skinu neželjene kilograme kroz samo 3 mjeseca. Pravilnom kombinacijom namirnica možete smanjiti kilažu bez da osjetite da manje jedete, a UN dijeta u kombinaciji s vježbanjem vaše tijelo može promijeniti do neprepoznatljivosti.

UN dijeta traje 3 mjeseca

Već u uvodu smo spomenuli da UN dijeta traje 90 dana, a to razdoblje se dijeli na dane u kojima ćete unositi proteinsku prehranu, škrob, ugljikohidrate, voće i vodu. Kao ni jedna dijeta, tako ni ova neće biti jednostavna i laka i potrebno je odricanje. Morate strogo poštivati režim dijete i paziti što jedete, te slijediti dane ovisno o namirnicama koje konzumirate. Ako je prema dijeti voćni dan, vi taj dan morate jesti samo voće. Ukoliko je vodeni dan, vi taj dan morate konzumirati samo vodu. Upravo zbog toga što je ova dijeta veoma rigorozna po tom pitanju, donosi i nevjerojatne rezultate.

Vježbanje i dijeta

Osim same dijete, za mršavljenje i dobar izgled tijela potrebno je i vježbanje. Dijeta u kombinaciji s vježbanjem može u potpunosti preobraziti vaše tijelo, a kod mršavljenja osim samih klasičnih vježbi poput trčanja, veoma su bitne i vježbe su utezima ili tijelom koje aktiviraju mišiće i potrošnju kalorija. Čarobne rezultate ove dijete možete vidjeti samo ako se u potpunosti posvetite dijeti, stoga nemojte varati, već jedite samo onako kako je dozvoljeno.

UN dijeta zahtjeva odricanje

Svaka dijeta zahtjeva odricanje i „izgladnjivanje“, no kod ove dijete to je malo izraženije. Primjerice kod vodenog dana, kada u tijelo unosite samo vodu, mogli biste se osjećati veoma nervozno i gladno. Osim toga, taj dan koncentracija, snaga i sposobnost da kvalitetno razmišljate na poslu, mogli bi vas dovesti do problema, stoga morate biti veoma jaki i odlučni da ispoštujete ovu dijetu do kraja. Ono što je sigurno je da UN dijeta donosi rezultate i da pomoću ove dijete ovisno o vašoj trenutnoj kilaži možete skinuti jako puno kilograma. Jedini s kojim ćete se morati boriti ste vi sami, a varanje u dijeti nikako nije dobrodošlo jer varate samo sebe.