Hula-hopke su kroz posljednjih nekoliko sezona ponovno pronašle put do ženskih srca zahvaljujući prekrasnim ženstvenim modelima kojeg su lansirali najpoznatiji brendovi čarapa i donjeg rublja.

Elegantne hula hopke će naglasiti svaki look, od poslovnog, casual pa sve do večernjeg, stoga uvijek morate imati par primjeraka u svojoj garderobi kako bi osigurali svoj status “stylish” cure.

Hula-hopke slave ženstvenost i eleganciju više od 70 godina

Ovaj senzualan ženski odjevni predmet zvan hula-hopke ili najlonke nastao je još 40-ih godina 20.stoljeća i oduševio sve pripadnice ljepšeg spola. Žene su bile toliko oduševljene hula-hopkama da ih u jednom trendu nije bilo u prodaji jer je potražnja bila prevelika. Jednostavno ih nisu mogli toliko brzo proizvoditi!

Hula-hopke

Čak i za vrijeme drugog svjetskog rata, u periodu kada su bile upitne i osnovne kućne potrepštine, žene su bile spremne odreći se mnogo toga drugog kako bi kupile tajice ili dugačke čarape na crnom tržištu. One su naglašavale njihovu ljepotu nogu i omogućivale im da se osjećaju ženstvenima čak i u najteža vremena.

U početku vrlo jednostavne, kasnije s jednom crnom linijom na stražnjoj strani, a s vremenom su napredovale u svim pogledima. Danas su neizostavan dio garderobe, dolaze u svim mogućim bojama, uzorcima i materijalima, pa ne postoji žena koja ne bi mogla pronaći ono što najbolje odgovara njezinoj osobnosti.

Hula-hopke

Današnja ponuda hula-hopki uključuje čarape s točkicama, zvjezdicama, šljokicama, kariranim uzorkom ili mašnicama. Proizvode se u različitim debljinama, bojama i veličinama što utječe i na cjenovni rang pojedinih modela. Tanje jednobojne uvijek su cijenom povoljnije od gušće tkanih, gotovo nepoderivih modela s uzorkom.

Postoje i hula-hopke za određenu namjenu

Ako obožavate hula-hopke, ali ne samo zbog trendi izgleda onda vjerojatno znate i za široku ponudu hula-hopki s namjenom. Najbolji primjer za to su tajice sa push-up efektom, za umorne noge ili recimo one koje smanjuju celulit.

Osim klasičnih hula-hopki, postoje i mrežaste hula-hopke, samostojeće čarape sa silikonskim protukliznim završetkom koje su vrlo čest odabir mladenki, čarape s halterima i mnoge druge verzije ovog vječno popularnog komada odjeće. Bez obzira iz kojeg ih razloga voljeli, nemojte se ustručavati probati neki novi model ili uzorak. Moda nema granica i stoga ih ne trebate imati niti vi.

Tonik za lice ima nekoliko uloga u zaštiti i hranjenju kože. Brine se da je koža pravilno hidrazitirana i meka te da se neće isušiti tijekom dana. Više o toniku za lice možete pročitati tako da slijedite linku.

Sportska odjeća. Slobodno vrijeme najradije provodiš baveći se sportskim aktivnostima, ali odabir prave odjeće predstavlja ti problem? Čitajte više…