Hula-hopke su kroz posljednjih nekoliko sezona ponovno pronašle put do ženskih srca zahvaljujući prekrasnim ženstvenim modelima kojeg su lansirali najpoznatiji brendovi čarapa i donjeg rublja.

Elegantne hula hopke će naglasiti svaki look, od poslovnog, casual pa sve do večernjeg, stoga uvijek morate imati par primjeraka u svojoj garderobi kako bi osigurali svoj status “stylish” cure.

Hula-hopke slave ženstvenost i eleganciju više od 70 godina

Ovaj senzualan ženski odjevni predmet zvan hula-hopke ili najlonke nastao je još 40-ih godina 20.stoljeća i oduševio sve pripadnice ljepšeg spola. Žene su bile toliko oduševljene hula-hopkama da ih u jednom trendu nije bilo u prodaji jer je potražnja bila prevelika. Jednostavno ih nisu mogli toliko brzo proizvoditi!

Hula-hopke

Čak i za vrijeme drugog svjetskog rata, u periodu kada su bile upitne i osnovne kućne potrepštine, žene su bile spremne odreći se mnogo toga drugog kako bi kupile tajice ili dugačke čarape na crnom tržištu. One su naglašavale njihovu ljepotu nogu i omogućivale im da se osjećaju ženstvenima čak i u najteža vremena.

U početku vrlo jednostavne, kasnije s jednom crnom linijom na stražnjoj strani, a s vremenom su napredovale u svim pogledima. Danas su neizostavan dio garderobe, dolaze u svim mogućim bojama, uzorcima i materijalima, pa ne postoji žena koja ne bi mogla pronaći ono što najbolje odgovara njezinoj osobnosti.

Hula-hopke

Današnja ponuda hula-hopki uključuje čarape s točkicama, zvjezdicama, šljokicama, kariranim uzorkom ili mašnicama. Proizvode se u različitim debljinama, bojama i veličinama što utječe i na cjenovni rang pojedinih modela. Tanje jednobojne uvijek su cijenom povoljnije od gušće tkanih, gotovo nepoderivih modela s uzorkom.

Postoje i hula-hopke za određenu namjenu

Ako obožavate hula-hopke, ali ne samo zbog trendi izgleda onda vjerojatno znate i za široku ponudu hula-hopki s namjenom. Najbolji primjer za to su tajice sa push-up efektom, za umorne noge ili recimo one koje smanjuju celulit.

Osim klasičnih hula-hopki, postoje i mrežaste hula-hopke, samostojeće čarape sa silikonskim protukliznim završetkom koje su vrlo čest odabir mladenki, čarape s halterima i mnoge druge verzije ovog vječno popularnog komada odjeće. Bez obzira iz kojeg ih razloga voljeli, nemojte se ustručavati probati neki novi model ili uzorak. Moda nema granica i stoga ih ne trebate imati niti vi.

Tonik za lice ima nekoliko uloga u zaštiti i hranjenju kože. Brine se da je koža pravilno hidrazitirana i meka te da se neće isušiti tijekom dana. Više o toniku za lice možete pročitati tako da slijedite linku.

Sportska odjeća. Slobodno vrijeme najradije provodiš baveći se sportskim aktivnostima, ali odabir prave odjeće predstavlja ti problem? Čitajte više…

Wibo kozmetika koja oduševljava. Wibo je nastao davne 1989, u Poljskoj koja je tada prolazila kroz mnoga ekonomska previranja. Čitajte više …