Bilo toplo ili hladno, kapa sa šiltom dobro će vam doći da vas obrani od vremenskih uvjeta oko vas. Odaberite savršeni model za sve vremenske uvjete, od kiše i snijega pa sve do jakog toplog sunca, kako biste se uvijek osjećali zaštićeno i ugodno.

Ponuda u trgovina je vrlo raznolika, pogotovo pred ljeto, s obzirom da se mnogi odlučuju za ovu vrstu kape kako bi ih štitila od sunca.

Uživanje na suncu

Kape sa šiltom ili šilterice nezaobilazan su dodatak za boravak na toplom ljetnom suncu. Bilo da se bavite nekim sportom ili jednostavno upijate sunčeve zrake, kapa sa šiltom mora biti uz vas. Osim što će vam zaštititi glavu od direktnih zraka sunca, šilt na kapi pomoći će vam stvoriti sjenu nad licem, pa će vam i ono biti zaštićeno od udara sunca. 

Kape sa šiltom dolaze u nekoliko različitih modela
Klasične kape sa šiltom

Uz to, klasične kape sa šiltom također možete nadograditi sjenilom za vrat, koje se najčešće može vidjeti na kapama sa šiltom za djecu. Sjenilo se lako može pričvrstiti na stražnju stranu i tako vam zaštititi i stražnju stranu vrata od sunca.

Topla zima uz kape sa šiltom

Iako se najčešće nose po ljeti, kape sa šiltom nisu loš odabir ni za zimu. Pri tome je važno je odabrati model od debljih materijala, poput filca. Šilt je u ovom slučaju odličan štit od padalina poput snijega i kiše, a takve kape sa šiltom mogu također imati i pokrivala za uši koja će vam grijati uši kada se temperature spuste.

Uz to, zimske kape sa šiltom dolaze u nekoliko različitih modela, pa osim klasične možete birati i takozvanu „poštarsku“ kapu sa šiltom, deerstalker, kakvu je imao slavni Sherlock Holmes, ili pak kakav drugi moderan model.

Ukrasite sa stilom

Kape sa šiltom veoma su popularan odjevni predmet za ukrašavanje. Osim tiska, na njih se često stavljaju i ukrasne zakrpe ili vez nekog zanimljivog motiva. Također, odlična su ideja za:

  • promotivni dar
  • rođendanski poklon
  • neku drugi prigodu za darivanje

A vrlo lako ih personalizirati. Bez obzira želite li na njih staviti logo svoje tvrtke ili pak kakav motiv koji ste sami smislili, to lako možete učiniti jer na njima ima mnogo prostora koji je savršen za ukrašavanje na razne načine, stoga pustite mašti na volju.