Zanimljivi promo materijal za poklone

Zanimljivi promo materijal za poklone post thumbnail image

Vrijeme darivanja za tvrtke nikad ne prestaje. Bez obzira na to što su blagdani vrijeme kada se najčešće poklanjaju sitnice u znak dobre volje, promo pokloni bitan su dio poslovanja i u ostatku godine, pogotovo kada se radi o tvrtkama koje imaju čestu suradnju s mnogim suradnicima.

Mali znak pažnje znači mnogo u poslovnom svijetu, a kako biste uvijek pri ruci imali nešto za svoje suradnike bitno je osigurati dovoljno zanimljivog i jedinstvenog promo materijala. Dobar dizajn i malo kreativnosti čini veliku razliku između osrednjeg i odličnog pa je stoga veoma bitno posvetiti pažnju upravo na takve stvari.

Zanimljivi pokloni za promociju

Promo materijal najčešće se svodi na sitnice u obliku uredskog materijala, poput USB ključeva, notesa, kalendara i olovaka. Ipak, ako se želite malo poigrati asortimanom, svoj asortiman možete obogatiti i novim dodatcima koji će obradovati svakog modernog poslovnog čovjeka, poput power banka (prijenosna baterija za mobitel), kablova za USB punjač, auto punjača ili čak bluetooth zvučnika.

Promo materijal

Ako ste ipak ljubitelj tradicionalnijeg dizajna, umjesto klasičnog rokovnika možete se odlučiti za setove koji osim bilježnice skrivaju i označivače stranica, ljepljive papire, pa čak i kalkulator. Boce za vodu također su inovativna ideja koji je uvijek od koristi, a od korisnog tu su i uvijek potrebni kišobrani.

Dizajn je pola posla

Naravno da kod odabira uvijek možete biti još kreativniji – od setova za vino, deka, svjetala za bicikl pa do dalekozora, izbor je zbilja velik. No, što je veće odstupanje od uobičajenog, to je i sama cijena veća. Stoga, pogotovo ako ste na malom budžetu, svoj promo materijal možete učiniti posebnim i uz malo kreativnosti pri dizajnu.

Stoga uložite u dobar i zanimljiv grafički dizajn – igra oblicima, bojama i rasporedom može rezultirati veoma impresivnom sitnicom. Uz dobar grafički dizajn, uz malo truda moguće je pronaći čak i najosnovnije promotivne materijale u zanimljivim izvedbama. Poput običnih kemijskih olovki koje su napravljene od recikliranih materijala ili pak privjesaka za ključeve koji u sebi skrivaju odvijač, malu svijetiljku, novčić za otključavanje kolica, USB ključ ili slične svakodnevno potrebne dodatke. Sve što vam nakon toga zapravo preostaje je ukrasiti promo materijal svojim logom – i gotovi ste.

promocijske kape

Promocijske kape su čest oblik marketinga

U posljednje vrijeme sve više tvrtki ima svoje posebne marketinške odjele koji se brinu o tome da tvrtka bude uvijek vidljiva na tržištu kako starim, tako i novim potencijalnim korisnicima te poslovnim partnerima.

Related Post