Prije nekoliko godina prijenosna računala nisu bila toliko primamljiva kao danas. Osim što su bila znatno teža i deblja, imala su znatno lošije performanse od današnjih. S vremenom su postala popularnija od stolnih računala, a pad cijene jedan je od razloga za to. Dok su stolna računala i dalje nešto jeftinija od prijenosnika, laptopi dolaze u kompletu sa svom potrebnom opremom. Miš, tipkovnica, zvučnici i ekran mogu koštati dosta novaca, a na laptopu ih dobivate automatski. Sve o tome kako odabrati kvalitetno prijenosno računalo i gdje ih možete kupiti po odličnim cijenama, donosimo u nastavku teksta.

Prijenosna računala dobrih specifikacija

Danas su prijenosna računala postala puno snažnija i gotovo da stoje rame uz rame sa stolnim računalima. Napredak tehnologije omogućio je da manje komponente mogu ponuditi odlične specifikacije, a prednost laptopa je i mobilnost. Ako ste student ili želite koristiti računalo dok ležite, tada je laptop jedina stvar koju biste trebali imati u vidu za kupnju. Specifikacije koje možete dobiti za manje novaca, bit će dovoljne za obavljanje nezahtjevnih zadataka. Surfanje internetom, korištenje Microsoft Office paketa ili nekih manje zahtjevnih aplikacija je moguće i na najjeftinijim laptopima. Ako planirate nešto zahtjevnije stvari ili vam je važno da laptop radi fluidno, tada biste se trebali odlučiti za srednji cjenovni rang laptopa, s kojim ćete moći i igrati neke manje zahtjevne igre ili koristiti neke aplikacije koje zahtijevaju jače specifikacije.

Gaming prijenosna računala

Unazad nekoliko godina gaming prijenosna računala postala su veoma popularna. Ona su nerijetko masivnija od običnih, uredskih laptopa, a za to su im opravdanje snažne specifikacije. Na njima možete igrati i najzahtjevnije igrica, te obavljati razne zadatke bez straha od blokiranja i sličnih problema. Ako ste ljubitelj igrica i često putujete, tada je cijena koju plaćate za njih sasvim opravdana. S druge strane, ako namjeravate kupiti gaming laptop za igranje igrica kod kuće, puno bolji odabir je stolno računalo. Ono ima znatno jače specifikacije i košta puno manje.

Laptopi online

Ako ste u potrazi za laptopom i tražite najbolji način za kupnju, posjetite web trgovinu anni.si. Široki asortiman ponude s više od 300 artikala, zasigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe i pronaći ćete odlična prijenosna računala po niskim cijenama. Imajte na umu da prilikom kupnje obratite pažnju na specifikacije, koje su za svaki artikal detaljno opisane. U ponudi se nalaze razni poznati brendovi, a neki od njih su HP, Dell, Acer, Asus, Lenovo i Toshiba. Jednostavno odaberite i naručite artikle, koji će u veoma kratko vrijeme biti dostavljeni na vašu kućnu adresu.