Dobar ispis veoma je važan, bez obzira radi li se o printeru koji imate u uredu ili kod kuće. Osim samog printera, veoma je bitno da imate i dobru tintu, koja će omogućiti da vaši dokumenti izgledaju profesionalno, slike budu jasne i pune života, te svaki ispisani dokument traje dugo.

Posjedujete li Canon Pixma printer, onda je tinta Canon Pixma ono što vam je potrebno za kvalitetan ispis.

Savršen profesionalni odabir za ispis

Canon Pixma printeri omiljen su odabir svih profesionalaca koji vrednuju visoku kvalitetu ispisa, no osim printera, veoma je bitno imati i tintu koja je kvalitetna i dugotrajna. Zato je za vaš model najbolje odabrati tintu Canon Pixma, koja će svakom vašem ispisanom dokumentu dati živost i kvalitetu. 

Odgovarajuća tinta Canon Pixma savršena je za sve koji žele izvrsne rezultate svaki put, bez obzira radi li se o ispisu jednostavnih crno-bijelih dokumenata ili pak ovjekovječenju fotografija koje želite imati u visokoj kvaliteti. Stvorena da zadovolje i najviše standarde, Canon Pixma tinta najbolji je izbor!

Za dulji vijek trajanja printera

Odabir originalnih boja za printer mnogima nije prvi izbor, jer zamjenske boje ipak imaju nešto manju cijenu. Ipak, kupnja tinte za Canon Pixma printer najbolja je odluka, želite li najbolji omjer:

  •  Cijene
  •  Kvalitete
  •  Iskoristivosti

Canon Pixma tinta nudi veliki broj stranica koje se mogu ispisati s jednim punjenjem, a uz to nudi istu kvalitetu ispisa svaki put, bez obzira printate li prvi ili tisućiti put. Tako je osmišljena da savršeno odgovaraja Canon Pixma printerima, pa ne morate brinuti o tome hoće li tinta tijekom printanja imati štetan utjecaj na printer, kao što je to sa zamjenskim tintama.

Visoka kvaliteta ispisa svaki put

Još jedna prednost tinte Canon Pixma jest i visoka kvaliteta, koja omogućuje ispis živopisnih motiva punih boje. Ona je najbolji je odabir želite li printati i nešto kompliciranije dokumente za ispis, poput fotografija, jer nudi savršen omjer pigmenta u tinti, što omogućuje da svoje fotografije ispisujete točno onako kako ste zamislili. 

Visoko kvalitetan i trajna, originalna tinta Canon Pixma nudi profesionalne rezultate čak i ako printate od kuće, što vam otvara mnoge nove mogućnosti i daje na izbor da sami očuvate uspomene ili pak stvorite neka nova umjetnička djela. Stoga, kada je morati zamijeniti, posjetiti neku informatičku trgovinu, kupite novu i ponovo uživajte u kvalitetnom ispisu.