Jedna od glavnih kvaliteta HP tonera koja ih je lansirala na sam vrh tržišta printera i tonera je kvaliteta ispisa koja je među najboljima od svih u tom rangu. Naime, HP toneri ispisuju puno bolje od tonera druge tvrtke što znači da su dokumenti ispisani ovom vrstom tonera puno oštriji, jasniji i bez mrlja. 

Osim toga, jednako dobre performanse imaju i kod jednostranog i dvostranog ispisa što je vrlo važno kada govorimo o printanju većeg broja dokumenata. 

Ispis bez mrlja

Osim brzine ispisa i vrlo kvalitetnih performansi, HP toneri koji ispisujeu izvrsne fotografije i dokumente, imaju i još jednu specifičnost, a ujedno i kvalitetu, a to je brzo sušenje tonera HP tonera nakon ispisa. Tako nema razmazivanja boje, posebno kada se ispisani dokument dodatno uređuje nakon printanja, odnosno podcrtava ili zaokružuje markerima i sličnim vrstama pribora.

Osim brzine ispisa i vrlo kvalitetnih performansi, HP toneri koji ispisujeu izvrsne fotografije.

To je odlična vijest za sve učenike i studente koji uz pomoć HP tonera i printera printaju svoje materijale za učenje.

Pratite upute proizvođača HP tonera

Ukoliko se odlučite za kupnju printera i HP tonera, vrlo važno je znati da se tijekom korištenja ne bi trebalo kupovati tonere drugih bredova. Prvi razlog zbog čega to ne bi trebalo činiti je to što sve vrste nisu kompatibilne sa svim printerima pa može doći do neželjenih oštećenja glave printera i samog printera. 

S druge pak strane, ukoliko zamjenski toner i odgovara postavkama HP printera ispis neće biti jednako kvalitetan kao kada se koristi HP toner. Upravo je zbog toga važno kupovati originalne HP tonere koji su kompatibilni s HP printerima.

kakovosten izpis s kartušami HP
Potrebne količine HP tonera mogu unaprijed naručiti.

Pomoć udaljena klikom

Kao jedna od vrlo korisnih i kod klijenata prepoznatih specifičnosti tvrtke, svakako je i to što se zalihe i potrebne količine HP tonera mogu unaprijed naručiti kako biste uvijek bili sigurni da vam ga neće ponestati, a znamo da se to uvijek događa u najgorem mogućem trenutku. Tako ih naručite ranije: 

  • Mjesec dana
  • Tri mjeseca
  • Šest mjeseci
  • Godinu dana

Isto tako, važno je napomenuti da se HP toneri mogu naručiti i u skladu s osobnim potrebama pa će tako netko tko ga svakodnevno koristi za ispis većeg broja dokumenata moći naručiti veću količinu za dogovoreno razdoblje. S druge strane, netko tko će ga koristiti u kućnim uvjetima, moći će naručiti manje količine što olakšava korištenje printera te obavljanje svakodnevnih poslova.