Jedan od najpopularnijih načina odmora tijekom zimskih mjeseci svakako je odlazak u terme, no kako treba zadovoljiti i zahtjeve djece odlazak u terme za djecu odličan je izbor za cijelu obitelj. Osim što će u njima uživati cijela obitelj i djeca će upisivanjem tečaja plivanja, crtanjem i igranjem društvenih igara razvijati svoje motoričke i kognitivne sposobnosti i vještine.

Uz sve to, djece će se ujedno i socijalizirati pa će njima odlazak u terme za djecu zauvijek ostati u pamćenju.

Olakšanje za roditelje u termama za djecu

Osim što animatori na ovakvim mjestima animiraju djecu, neke terme za djecu imaju organizirano i čuvanje djece i to prema sljedećim uvjetima:

  • Za djecu od 6 do 15 godina
  • Svaki radni dan 
  • U vremenu od 7 do 16 sati

Korištenjem ove dodatne usluge i roditelji se mogu opustiti i odmoriti te biti sigurni da će njihova djeca biti u pravim rukama i provesti nezaboravan odmor družeći se sa svojim vršnjacima i vještim stručnjacima.

Neka djeca nauče plivati

Za djecu koja ne znaju plivati terme za djecu nude i tečajeve plivanja kako bi usvojila ovu važnu vještinu, no isto tako nude i aktivnosti vezane uz plivanje za one koji znaju plivati. Ovom uslugom unaprjeđuju se djetetove fiziološke funkcije poput disanja, poboljšanje mišićnog sustava, posture, termoregulacije i cjelokupnog kardiovaskularnog sustava. 

Terme za djecu
Terme za djecu nude i tečajeve plivanja

Na ovaj se način kroz zabavu dijete upoznaje s vodom, dodatno razvija svoje motoričke sposobnosti što uvelike utječe na njegov optimalan rast i razvoj.

Zabava na bazenima

Uz upoznavanje s termalnom vodom, tečajeve plivanje i vježbanje u vodi, terme za djecu nude i uslugu proslave rođendana na bazenima i održavanje nezaboravnog dječjeg pool partyja. Djeca će tako slaveći rođendan u termama za djecu uživati u zvukovima vode, ljekovitosti termalne vode, spuštanju niz tobogane, uživanju u mjehurićima i plivanju s valovima. Na ovaj način stvorit će nezaboravne uspomene, a sve to vođeni stručnim animatorima koji će upotpuniti njihov doživljaj. 

Osim brojnih aktivnosti, u ponudi termi za djecu su i posebni rođendanski jelovnici prilagođeni djeci, ali i njihovim specifičnim prehrambenim potrebama. Odlučite li se za ovu uslugu, budite sigurni da ćete svom djetetu pružiti nezaboravne uspomene i cjelodnevni smijeh. Zato provjerite koje sve se nalaze u vašoj blizini, provjerite koje sve usluge nude i omogućite djeci nezaboravno iskustvo.