Onaj dan, kad vam se rodilo dijete, vjerojatno nećete nikad zaboraviti – najprije trčanje u bolnicu, nakon toga prve slike, a onda na kakvo piče sa prijateljima – proslava mora biti. Ali ipak, to su samo prvi trenutci, prvi dan ili dva, nakon toga sve skupa postaje dosta ozbiljno! Vaše dijete iz dana u dan raste, sluša vas što govorite, vidi vas što radite, sve to ponavlja, znači ući se za život. U svom tom učenju možete svakako i vi biti jako korisni – pokažite mu kako da se ponaša, radite sa njim kakve zadatke ili upotrijebite neke igračke, koje koriste kod razvoja djece! Ali koje?

Tidlo ima stvarno dobre igračke!

Kad ćete svome djetetu kupiti prvu plišanu igračku, on će je koji dan voljeti, maziti se sa njom, a nakon toga vjerojatno zaboraviti na nju. Jako slično bi se moglo dogoditi i sa kakvim automobilom, kojeg ćete kupiti za vašeg sina – ali postoje i igračke, koje mogu biti pored svega još zanimljive, uz koje se vaše dijete može nešto naučiti – Tidlo ima baš takve!

Na primjer, ako želite, da bi se vaše dijete što prije barem upoznalo sa slovima i brojkama, onda možete od ove tvrtke kupiti magnete, koje se mogu stavljati na hladnjak. Isto tako može vam Tidlo ponuditi razne igračke, gdje će se djeca upoznati sa krugovima, kockama, trokutima i drugim oblicima, koje će ih u životu pratiti.

tidlo-igracke-2

Uz takve igračke, vaša će se djeca zabavljati, a što je još bitnije, vaša će se djeca i učiti. To znači, da možete od njih očekivati, da će im se mozak dosta brzo početi razvijati, a to je sasvim sigurno jako dobro i za prve školske dane, kad će nekoliko tog znanja donijeti već i u školu.

tidlo-1

A kako sa onima, koji još ne žele učiti?

Naravno, svako dijete je priča za sebe – to znači, da mora svako dijete imati i kakvu igračku, koja nije namijenjena učenju, već isključivo zabavi – vatrogasna kola, komplet za rezanje voća i puno toga drugoga. Sve su to stvari, uz koje će vaše dijete sigurno uživati, dok će se igrati, a vi ćete imati koju minutu ili dvije mira od njega – iskoristite to vrijeme za sebe!

Kad vaše djete poraste, mora biti bezbedno u prometu. Ovdje prečitajte kako može biti djete sigurno kad vozi dječji bicikl.