Nosači za bicikl

Već smo u uvodu spomenuli da postoje i oni specijalizirani nosači za skije ili bicikle. Nosači za bicikl su veoma popularni, jer se bicikle teško transportiraju. Postoje dvije vrste ovih nosača, oni koji se montiraju na krov automobila i oni koji se montiraju na stražnju stranu automobila. Svaka od ovih vrsta ima svoje prednosti i mane, no kada pogledamo cjelokupnu situaciju, znatno bolji izbor su krovni nosači za bicikl.

Na njih se bicikle mogu jednostavno staviti i skidati, a poslužit će vam za transport do željene destinacije. Biciklizam je postao veoma popularan obiteljski hobi i sve više ljudi ga prakticira. Budući da je vožnja po cestama veoma nesigurna, pogotovo za malu djecu, nosači za bicikl pomoći će vam da ih transportirate do željene destinacije u prirodi i onda vozite potpuno sigurni da vas neće ugroziti neki drugi sudionici u prometu.

Tipski krovni nosači

Marka Nordrive u ponudi ima i tipske krovne nosače, koji su prilagođeni isključivo određenom modelu automobila. Oni su proizvedeni od izrazito čvrstog aluminija, što ih čini veoma laganim, no s jednakom nosivošću od čak 100 kg. Noge nosača prilagođene su upravo za vaš automobil i to olakšava montažu i čini izvrsnu skladnost s automobilom, a montiraju se bez ikakvih dodatnih alata. Kao i univerzalni krovni nosači imaju gornju stranu presvučenu s protukliznom gumom koja sprječava klizanje tereta koji se nalazi na njima.

Teretni nosači za krov

Ako planirate prevoziti izrazito težak teret, tada će vam najbolje poslužiti teretni krovni nosači. Oni su prilagođeni određenom tipu vozila, a odlikuje ih veća nosivost, do čak 200 kg.