Savršena za male poslove oko gradilišta ili dvorišta.

DeWalt DCCS620P1 se pokazao kao odlična 20V kompaktna (12-inčna) motorna testera na akumulator; savršen je za poslove lakih I malih obrezivanja I sečenja oko dvorišta. Većini vlasnika kuća nije potrebna velika motorna testera oko dvorišta, tako da je za mnoge ljude DeWalt DCCS620P1 možda idealna motorna pila. Ovo je jedna od najbolje ocenjenih motornih testera koje ćete naći na tržištu.

Hajde da bolje pogledamo i vidimo da li će zadovoljiti vaše potrebe i budžet.

Od kada je DeWalt predstavio FlexVolt asortiman alata, stariji 20V Max alati se često vide po neverovatno niskim, sniženim cenama. Ovo je odlična vest za lovce po povoljnim cenama, u potrazi za izuzetnim kvalitetom i inženjeringom koji ulazi u DeWalt proizvode po veoma pristupačnoj ceni.

Doduše, DeWalt DCCS620P1 nije u istoj ligi kao noviji DCCS670Ks1 FlexVolt, to je stariji dizajn i nije tako moćan. Iako, čak i po redovnoj maloprodajnoj ceni, DeWalt DCS620P1 je dobra cena za malu motornu pilu. Ako možete dobiti sniženu cenu (što je vrlo verojatno, ovih dana), to je izuzetno fantastičan posao. Dobra vest je da su FlexVolt 20V/60V akumulatori unatrag kompatibilni, što znači da možete koristiti nov akumulator na starim 20V Max alatima. Naravno, to znači kupovinu FlexVolt akumulatora i punjača odvojeno, ali vredi investirati ako već koristite DeWalt 20V Max alate – toliko ih je dostupnih u svakom obliku, veličini i opisu -činjenica je da ih ima preko 100.

Tih rad znači da vas komšije neće mrziti kada radite

Korišćenje FlexVolt akumulatora znači da možete nastaviti dugogodišnju upotrebu u postojećem opsegu 20V Max alata i da možete nadograditi na bilo koji od 60V i 120V FlexVolt alata u bilo kom trenutku. Ovo je fantastičan princip. Svi proizvođači električnih alata se okreću tehnologiji akumulatora jer ona postaje sve popularnija i tehnologija se poboljšava. Novi razvoj tehnologije akumulatora je stalni proces. Iako je ovo odlična vest za korisnike bežičnih uređaja, prečesto se dešava da nova tehnologija akumulatora znači zamenu postojećeg opsega akumulatorskih alata. Ovi alati nisu jeftini i šteta je odbaciti savršeno finu opremu, jednostavno zato što više ne možete koristiti nadograđenu tehnologiju akumulatora.