Sa ugrađenom šarkom, sedište se lagano spušta i nikada neće zalupiti. Instalacija je kao lagani povetarac čak i ako je ovo prvi put da instalirate toalet. Priloženi vijci za pričvršćivanje su sigurni, dok su toaletna sedišta dizajnirana tako da odgovaraju izduženim ili redovnim posudama.

Stvari koje treba da znate

Sa težinom od samo 120 funti, toalet Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima dimenzije proizvoda od 28.1x14x27.8 inča. To nije najmanji toalet, ali nije ni najveći. To je pristojan toalet koji će biti udoban za sve ljude. Dostupne boje su pamučno bela, sedona bež, kolonijalno bela i kost. Dizajn toaleta Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree uključuje jednodelni dekorativni izduženi toalet sa pokrivačem, nadopunjen rezervoarom visokog profila. Što se tiče garancije, možete očekivati godinu dana sa ograničenjima, tako da ništa previše spektakularno na tom frontu. Ali sa kvalitetom izrade ovog spektakularnog toaleta, sumnjamo da ćete morati da koristite garanciju u svakom slučaju.

Bez sedišta visina posude je oko 16 inča, a sa sedištem u položaju možete računati na oko 17 ½ inča. To je ogromna veličina i odlično će funkcionisati za ljude koji su iznad prosečne veličine. U budućnosti, ako se vaša wc daska istroši, uvek možete naručiti identičnu zamenu od Totoa umesto da uzimate potpuno nov toalet. Naravno, ako vam se nije svidelo mekano sedište sa kojim je došao, onda bi vam ta tačka bila nebitna.

Najbolje poređenje

Držeći se iste kompanije, najbolje upoređivanje će biti sa TOTO MS974224CEFG#01 Eco Guinevere jednodelni toalet. Guinevere koristi isti dvostruki ciklonski sistem za ispiranje kako bi postigao veliki uspeh, ali takođe uključuje i samočisteći finiš. Iako je Soiree bolje gledati između ova dva, on neće biti tako dobar kao samočišćenje koje ima Guinevere. Izbor između ova dva toaleta je jednostavna stvar ako želite wc koji će ostati duže čist ili toalet koji će izgledati lepše nego bilo koji drugi komad u vašem kupatilu. To je jednostavan izbor i nećete izgubiti ništa ni sa jednim od njih.

Promene cena

Jedan od najzanimljivijih proizvoda je nokautirao ostatak sličnih predmeta zbog svoje izdržljivosti i karakteristika koje se pojavljuju. Imajući toalet kvaliteta kao što je ovaj nije nešto što viđate svaki dan, bilo bi ludo da ne izaberete jedan od ovih ako zaista tražite najbolju wc šolju za vašu malu sobu.