Kada prvi put dobijete generator, odvojite malo vremena da proučite uputstvo za upotrebu za korisne savete o bezbednom radu uređaja.

Naučiće te o pravilnom pokretanju, o gorivu i ulju koje treba koristiti i sve o pravilnom održavanju. Takođe je važno napomenuti da će ovi uređaji raditi na drugačiji način na većim visinama. Ako boravite ili ćete koristiti ovaj Ryobi 2200 digitalni inverter generator na visini od 5000 ili više metara iznad nivoa mora, to će zahtevati posebne izmene koje bi trebao obaviti samo kvalifikovani tehničar. Takođe ćete želeti da naučite kako da menjate ulje, održavate filter za vazduh i zamenite svećicu. Sve ovo je deo pravilnog održavanja, koje će vaš uređaj održavati u dobrom radnom stanju više godina.

Upozorenje: Nikada nemojte koristiti Ryobi 2200 digitalni inverter generator unutar vašeg doma ili drugog ne-ventilisanog prostora. Ovi uređaji spaljuju benzin tokom rada, što znači da moraju da izbacuju izduvne gasove poput ugljen monoksida.

Pobrinite se da postavite Ryobi 2200 digitalni inverterski generator daleko od spoljašnjih prozora ili otvora kako bi se sprečio ulazak izduvnih gasova u vaš dom i uzrokovanje zdravstvenih problema za vas ili vašu porodicu.

Razlozi za

Kada vam je potrebna snaga u nepristupačnom okruženju ili tokom nedostatka strujnog napajanja, ali ne želite samostalni ili bučni generator, Ryobi 2200 je solidan izbor.

On će vam pružiti sate tihog rada i siguran je za upotrebu sa svom elektronikom zahvaljujući zelenoj električnoj tehnologiji.

Druge stvari koje treba znati

Garancija je dobra samo za prvobitnog kupca i ne uključuje podešavanja i predmete koji imaju uobičajena habanja usled upotrebe, ručice, remenice startera i vakuumske cevi.