Mobiteli su postali obavezni uređaji koji su uz nas u svako doba dana. Upravo zbog toga, nerijetko smo primorani koristiti ih i u automobilu, bilo da se radi o važnim pozivima, korištenju navigacije ili puštanju muzike. U tom pothvatu, znatno će vam pomoći nosač za telefon u autu, na koji jednostavno možete postaviti mobitel kada sjedate u automobil i biti sigurni da vas njegovo držanje u ruci neće ometati. Kroz ovaj tekst ćemo vas pobliže upoznati s nekim nosačima i objasniti zbog čega su veoma važan automobilski dodatak.

Nosač za telefon za auto
Ovaj nosač za telefon za auto se jednostavno postavlja na vjetrobransko ili bočno staklo u automobilu

Univerzalni nosač za telefon u automobilu

Najbolji način za držanje mobitela u automobilu je univerzalni nosač za telefon za automobil, na koji se mogu postaviti sve vrste mobitela. On se jednostavno stišće i formira prema obliku mobitela, tako da ne morate brinuti oko toga da vam neće pasati za novi mobitel ili nečiji drugi. Većina nosača omogućava i jednostavno okretanje mobitela i prilagođavanje gledanju.

Nosač za mobitel za staklo

Ovaj nosač za telefon za auto se jednostavno postavlja na vjetrobransko ili bočno staklo u automobilu, a radi na principu vakuuma. Postavite ga na mjesto gdje će vam biti najlakše pratiti ga, budući da većina ljudi mobitel u automobilu koristi za:

  • GPS navigaciju
  • Puštanje pjesama preko bluetootha
  • Javljanje na pozive

Tragovi na staklu

Negativna strana ove vrste nosača je što nakon dugo vremena korištenja može ostaviti trag na staklu, na mjestu gdje je bio postavljen. Naravno, taj trag se može očistiti, ali najbolje bi bilo s vremena na vrijeme ga skidati i čistiti mjesto gdje se nalazi ili mijenjati mjesto.

Nosač za mobitel koji se stavlja na ventilaciju

Veoma popularan je i nosač za telefon za ventilaciju automobila, koji se nalazi na možda i najboljem mjestu za gledanje i upravljanje s uređajem. Ovaj nosač se jednostavno postavlja na ventilaciju, no negativna strana je što uslijed čestog korištenja i pomjeranja može prouzročiti oštećenja na plastici od ventilacije. Također, nije pametno postavljanje mobitela kada ventilacija radi, jer se tada zrak puše direktno u njega.

Gdje se mogu kupiti auto nosači za mobitele?

Nosač za telefon za auto možete kupiti u web trgovini Gizzmo te će on u veoma kratkom roku biti dostavljen na vašu kućnu adresu i spreman za postavljanje u automobil. Prilikom odabira, naš savjet je da odaberete nosač mobitela za staklo automobila, jer je on najjednostavniji za korištenje i ne ostavlja mogućnost da se ošteti neki dio automobila, kao što je to slučaj s onim koji se postavlja na ventilacijski otvor.

Čitajte i sljedeći članak: Popravak stakla na telefonu jedan je od najčešćih kvarova