Svi koji su se nekada upustili u izradu web stranica za svoju tvrtku i oglašavanje, zasigurno znaju da to nije nimalo jednostavan posao. Uz to što je potrebno puno vremena da biste sve postavili onako kako ste zamislili, kasnije održavanje također zahtijeva puno rada i truda.

Srećom, danas na tržištu postoje tvrtke koje vam mogu ponuditi cijeli niz takvih i sličnih usluga. Na vama je samo da im objasnite što točno želite, a njihov tim ljudi zaduženih za razna područja će odraditi sve ostalo. Jedna od takvih tvrtki je i Edsolution, smještena na adresi www.edsolution.si.

Veliki asortiman online usluga

Tvrtka Edsolution vam može ponuditi brojne online usluge koje vam mogu zatrebati od samog početka vašeg prisustva na Internetu pa nadalje. Izrada web stranica kao i izrada web trgovina mnogima nisu jača strana i zato ih možete dodijeliti ovoj tvrtki. Ekipa iz ove tvrtke će vam izraditi sve što vam je potrebno. Prije same izrade, morat ćete im detaljnije prezentirati što sve želite, a tek nakon toga ćete dobiti konačnu ponudu s cijenom. Cijene se razlikuju i ovisno o složenosti stranice ili internetske trgovine će ovisiti i krajnja cijena.

Online oglašavanje

Još jedna od specijalnosti tvrtke Edsolution je i online oglašavanje. Mogu vam izraditi kampanju za oglašavanje potpuno nove stranice ili trgovine, ali i već neke postojeće. Pogodnost je u tome što će vam potpuno besplatno pogledati vaše web stranice te vam napraviti analizu. Ona obuhvaća sve aspekte, od trenutačnog stanja pa do njihovih ideja i zamisli kako biste mogli povećati promet i posjećenost svojoj stranici.

Ostale informatičke usluge

Uz gore navededene glavne usluge, tvrtka nudi još i neke druge usluge koje bi vam također mogle biti korisne pri radu, kao što su:

  • Izrada i oblikovanje logotipa – odlična usluga ako nemate svojih ideja ili znanja da sami stvorite ili oblikujete logotip koji je ključan za kasnije raspoznavanje vašeg branda
  • Grafičko oblikovanje – podrazumijeva izradu raznih grafičkih elemenata na vašoj stranici, ali i razne promotivne materijale, poput vizitiki, oglasa, itd.

Sve u svemu, ako tražite tvrtku koja vam može pomoći od samog početka, ali i nastaviti vam pomagati dalje u vašem radu, Edsolution je odlična preporuka.

Tražite tinte Canon Pixma i papir? Pronađite odgovarajući spremnik s tintom ili spremnik i papir za svoj pisač PIXMA . Čitajte više …