Veća početna investicija u autoopremu

Žarulje za automobil spadaju u autoopremu u koju se svakako isplati uložiti nešto više novca jer ćete tako utjecati i na svoju i tuđu sigurnost u prometu. Odlučite li se pak za LED varijantu, očekujte da ćete na početku morati izdvojiti nešto više novca jer su one generalno nešto skuplje od onih koje su još uvijek najrasprostranjenije, odnosno halogene.

H7 LED žarulje na brojnim današnjim automobilima

Iako su dostupne razne varijante, danas se mnogi proizvođači odlučuju upravo na svoje modele ugraditi H7 LED žarulje za auto. One nude sve prednosti LED rasvjete. Prije svega, očekujte odličan snop svjetlosti pri upaljenim kratkim svjetlima. Taj snop će biti puno dulji i širi od snopa svjetlosti halogenih modela. To će vam omogućiti da puno bolje vidite i prostor s lijeve i desne stane auta.

Online trgovine s autodijelovima
Online trgovine s autodijelovima su danas postale gotovo standard na internetu. Sve ih je više te nude vrlo bogati asortiman.

Veliki izbor autodijelova na internetu

Online trgovine s autodijelovima su danas postale gotovo standard na internetu. Sve ih je više te nude vrlo bogati asortiman. Ono po čemu se izdvajaju od klasičnih su opcije pomoću kojih ćete puno lakše pronaći točno ono što vam je potrebno. Primjerice, klasična trgovina s autodijelovima zbog prostora često nudi puno manji izbor. Pa ćete ponekad morati obići više njih kako biste pronašli ono što vam je potrebno. 

Isto tako, online varijanta je posebna i po tome što ćete kod većine morati odabrati 3 podatka:

  • Marku svog auta
  • Model
  • Godište

Na temelju toga će vam se prikazivati samo oni autodijelovi koji su potpuno kompatibilni s vašim vozilom. Na taj način nećete gubiti puno vremena na potragu za onim što vam je potrebno. Dodamo li svemu tome i česte popuste, ogroman izbor, različite mogućnosti plaćanja, nije niti čudno da se sve više vozača odlučuje upravo na ovaj način kupnje.